Boateng
 REUTERS/Kai Pfaffenbach / REUTERS
PEH ZA BAYERN, ALI I REPREZENTACIJU

PRVO NOKAUTIRANI USRED MÜNCHENA, ALI TU LOŠIM VIJESTIMA NIJE KRAJ Nijemci u strahu: Velika zvijezda zbog ozljede možda propušta i SP u Rusiji

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. travanj 2018. 13:50

Real Madrid je u prvom polufinalnom susretu Lige prvaka u gostima kod Bayerna na Allianz Areni stigao do pobjede 2:1 i tako napravio prvi korak prema velikom finalu. Bayern je poveo u 28. minuti preko Joshua Kimmicha, ali 'kraljevski' je klub do kraja utakmice pogocima Marcela u 44., te Marca Asesija u 57. minuti preokrenuo susret u svoju korist.

Ipak, osim poraza valja istaknuti kako su Bavarci i trener Jupp Heynckes izgubili puno više. Naime, već na samom otvaranju utakmice ostali su bez sjajnog Nizozemca Arjena Robbena da bi se u nastavku ozlijedio i njemački reprezentativac Jérôme Boateng.

Prema prvim informacijama koje stižu iz Njemačke, stoper bavarskog diva izgubljen je do kraja sezone, a pod velikim upitnikom je i njegov nastup na nadolazećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Sport Bild navodi kako bi Boateng trebao pauzirati između četiri i šest tjedana.

Ovaj polivalentni branič može igrati na bilo kojoj poziciji u posljednoj liniji i sasvim sigurno će njegovo odsustvo biti veliki hendikep za Bayern kako u uzvratnoj utakmici Lige prvaka na Bernabeu, tako i u nastavku sezone.

Linker
17. svibanj 2024 07:17