Ralf Rangnick nije bio zadovoljan suđenjem

 PAUL ELLIS Afp
ISPALI IZ LIGE PRVAKA

Rangnick nakon utakmice kritizirao suca, legenda kluba poručila: ‘Unitedu prije svega treba pošteni trener‘

Paul Scholes nije štedio Nijemca na klupi engleskog velikana nakon ispadanja iz elitnog natjecanja
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2022. 00:01

Manchester United se porazom od Atletica od 0:1 na Old Traffordu oprostio od Lige prvaka. Španjolci su bili bolji u dvije utakmice i s ukupnih 2:1 prošli dalje. Privremeni menadžer engleskog sastava Ralf Rangnick je nakon utakmice sasuo paljbu po sucima s kojima nije bio zadovoljan.

"Mislim da smo odigrali vrlo dobro prvo poluvrijeme, baš kao što smo htjeli s visokim nivoom energije, ali nismo to uspjeli pretvoriti u gol ili dva. Imali smo nekoliko prilika u kojima smo trebali zabiti, ali nismo. Nije nam olakšalo ni to što smo primili iz kontre baš prije poluvremena", rekao je trener Uniteda nakon utakmica pa se požalio:

"Drugo poluvrijeme je bilo teško i stalno se prekidalo. Cijelo vrijeme je netko ležao na podu. Naglasio bih i da je bilo nekoliko vrlo interesantnih sučevih odluka. Neću reći da su bile odlučujuće, alu malo je previše padao na te taktike za krađu vremena, a na kraju je dodao četiri minute što je naprosto smiješno!"

Dok se Rangnick žali na suca, legendarni Paul Scholes se BT Sportu požalio na njega.

"Morate imati vođu, trenera koji će od svojih igrača dobiti ono što traži. Ne želim stalno napadati Rangnicka, koji se čini simpatičnim i lijepo priča u intervjuima, ali na koju je foru on odabran da vodi klub šest mjeseci nikada mi neće biti jasno. Trener je velik dio svega. Ovo nije loša skupina igrača. Mislim da ako im date strukturu i način igre, da će iskočiti pravi talenti", rekao je Scholes pa nastavio:

"Možda nisu najtalentiraniji i mi to znamo, ali prvo što klub mora napraviti kako bi počeo pobjeđivati i osvajati trofeje je nabaviti poštenog trenera. Nabavite trenera koji odgovara igračima, dajte mu dvije, tri godine da složi ekipu koja će napasti sami vrh. Pošteni trener je ono što ova ekipa treba jer ima nekoliko pravih talenata", zaključio je Sholes.

Linker
27. travanj 2024 03:48