PIERRE-PHILIPPE MARCOU Afp
NISU PAZILI, ILI...?

Real Madrid je ‘zaboravio‘ na Luku Modrića! Španjolci u totalnom čudu uoči sudara s PSG-om na Bernabeu

Španjolski mediji istaknuli su jedan zanimljivi detalj uoči velike utakmice u Ligi prvaka
Piše: SNObjavljeno: 09. ožujak 2022. 11:09

Real Madrid večeras igra uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a na svom Santiago Bernabeu. 'Kraljevi' će na svojem terenu pokušati stići prednost Parižana od jednog pogotka, a jedan od onih u kojeg će navijači Los Blancosa polagati najviše nade je svakako hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić koji ne prestaje oduševljavati javnost sjajnim predstavama u bijelom dresu.

Ipak, španjolski mediji istaknuli su jedan zanimljivi detalj uoči velike utakmice. Naime, u Realu su željeli svijetu pokazati koliko su zapravo jaka momčad, a tu su učinili objavom postera na kojem su se nalazile njihove najveće zvijezde.

Španjolce je međutim začudilo što na njemu nema Luke Modrića, motora Reala bez kojeg su 'kraljevi' neka druga momčad. Na posteru također stoji natpis 'Real Madrid i nitko više', a na njemu se nalazi i slika Tonija Kroosa za kojega se još uvijek sa sigurnošću ne može reći hoće li započeti važnu utakmicu.

Španjolski list 'As' tako u tekstu tvrdi da Real daje navijačima nadu u liku i djelu upitnog Tonija Kroosa, ali je potpuno zaboravio na Luku Modrića.

Linker
16. lipanj 2024 15:21