CROPIX
REAKCIJE TRENERA

RIJEKIN TRENER NAKON DRAMATIČNOG PROLAZA U PLAYOFF 'Ovo je velik uspjeh i napunili smo klupsku blagajnu. Možemo na Maribor? Preskočite to pitanje'

Nakon Rijekinog prolaya u plazoff Lige prvaka na slu\benoj presici oglasila su se oba trenera
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 03. kolovoz 2017. 10:03

Rijekin trener Matjaž Kek zatomio je sreću, ponašao se kao da je Rijeka pobijedila Cibaliju.

- Presudila je večeras ogromna želja, srce, inat i predivna atmosfera na tribinama. Imali smo i malo sreće, ali valjda smo je zaslužili... Velike čestitke igračima, sve pohvale. Mnogo smo trpili, posebno u drugom dijelu kada se vidjelo da neki igrači ne mogu fizički parirati, no eto, uspjeli smo.

Je li ovo najslađih 0:0 u karijeri?

- Teško mi je klasificirati utakmice iz različitih razdoblja. Svakako da je prolazak Salzburga, koji je bio dominantan, velik uspjeh i napunili smo klupsku blagajnu, osigurali jesen u Europi. Možemo na Maribor? Preskočite to pitanje.

Rekao je Zlatko Zahovič da ne želi izvući Rijeku?

- Ha, ha. Velik europski rezultat za oba kluba, upravo sam im poslao čestitke - završio je Kek.

Miran je bio Marco Rose pred novinarima, iako je imao želju popričati sa sudačkom trojkom i prije i poslije službene konferencije.

- Mislim da imamo prostora biti razočarani. Teško je reći tko je bio bolji u dvije utakmice, a čestitam Rijeci na prolasku dalje. Za ovih 90 minuta na Rujevici možemo žaliti jer smo djelovali dobro, posebno u drugom dijelu, ali nismo uspjeli postići zgoditak. Ništa, idemo se boriti za ulazak u Europsku ligu - rekao je 40-godišnji Rose.

Upitali smo ga želi li što reći o suđenju.

- Ne, ne želim reći ništa o tome. Mislim da ću kad otiđem odavde popričati sa sucima i razmijeniti mišljenja. Svi smo ljudi i svi griješimo, to je to - zaključio je gospodski Marco Rose.

Linker
27. travanj 2024 10:34