Catherine Ivill/Getty Images
JE LI VRIJEME ZA DRUGOGA?

RONALDO JE POSTAO POJAM ZA LOŠE IZVOĐENJE SLOBODNIH UDARACA Zbog ove se statistike i navijači već hvataju za glavu kad on krene prema lopti

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. veljača 2020. 10:31

Nogometaši Juventusa sinoć su iznenađujuće poraženi na gostovanju kod Lyona (1:0) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a u sivilo svoje momčadi uklopio se i Cristiano Ronaldo.

Najbolji igrač Juventusa u zadnje vrijeme nikako ne uspijeva zabiti iz slobodnih udaraca, iako ih uporno puca. Precizni statističari tako su izračunali da nije zabio iz posljednjih 25 slobodnih udaraca u Ligi prvaka, a ukupno 38 ako se u obzir uzmu sva natjecanja. Od spomenutih 38 udaraca 24 su završila u živom zidu.

Sinoć je protiv Lyona Ronaldo jednom pucao iz slobodnog udarca, ali je lopta pogodila živi zid. Kasnije je jedan slobodni udarac prepustio Miralemu Pjaniću, ali i njegov udarac nije bio precizan.

Mnogi se pitaju zašto Ronaldo izvođenje slobodnih udaraca ne prepusti nekom od suigrača, bilo Pjaniću ili Paulu Dybali, koji su statistički puno uspješniji izvođači...

Linker
04. svibanj 2024 05:52