Reuters, youtube, sn ilustracija
SANJAT ĆE GA NIJEMCI GODINAMA

RONALDO ZABIO TRI KOMADA, ALI HAT-TRICK POGREŠAKA IMAO JE I MAĐARSKI SUDAC Dva čista zaleđa i dvojbeni crveni karton za tužan oproštaj Bayerna od LP

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 01:53

Real Madrid je u uzvratnom susretu četvrtfinala nakon produžetaka pobijedio Bayern 4-2 nakon što je u regularnom dijelu Bayern slavio 2-1 i tako nadoknadio poraz iz prve utakmice.

Junak utakmice na Santiago Bernabeu bio je trostruki strijelac Cristiano Ronaldo, premda je Bayern bio blizu prolaza. Možda i ključni trenutak dogodio se u 84. minuti kada su gosti ostali s igračem manje nakon što je zbog drugog žutog isključen Arturo Vidal. Mađarski sudac Viktor Kassai je pritom pogriješio jer je Vidalov start bio ispravan.

Kako je i prva utakmica završila pobjedom gostujućeg sastava 2-1 ušlo se u produžetke. Bayern se dobro držao do 105. minute kada je Ronaldo iz evidentnog zaleđa zabio za 2-2.


Offside!!!

Sve dvojbe oko putnika u polufinale razriješene su u 110. minuti nakon što je Ronaldo nakon odličnog prodora i asistencije Marcela zabio za 3-2 što je također bilo zaleđe što se vidi iz ponovljene snimke. Bio je to njegov treći gol na utakmici, a dva je zabio i u prvom susretu. U 112. minuti je Asencio zabio za konačnih 4-2.

Linker
24. travanj 2024 08:27