PAU BARRENA Afp
ZANIMLJIVE REAKCIJE

‘Sada će nas u Španjolskoj dugo pamtiti, Barcin problem je što su naišli na Inter...Xavi bi trebao pokazati poštovanje‘

Nakon velikog derbija na Camp Nou između Barcelone i Intera oglasio se Simone Inzaghi, trener milanskog sastava
Piše: SNObjavljeno: 13. listopad 2022. 07:21

Završilo je 3:3 u utakmici punoj uzbuđenja i preokreta, a takav rezultat znači da će Interu u preostala dva kola u utakmicama protiv Viktorije Plzen i Bayerna biti dovoljna pobjeda protiv češkog sastava za prolaz skupine. Barcelona, dakle, više ne ovisi sama o sebi, nego mora čekati na kiks Intera.

"Znali smo da imamo hrabrosti i već u prvom poluvremenu stvorili smo puno prilika. Na poluvremenu sam momcima rekao da vjeruju u sebe", rekao je Inzaghi, koji je pocrvenio u završnici susreta.

"Čestitam igračima na sjajnoj utakmici. Da smo pobijedili osigurali bismo prolaz dva kola ranije, ali sada imamo Plzen. Barcelonin problem je što su naišli na Inter. Sada će nas u Španjolskoj dugo pamtiti", dodao je Inzaghi, kojeg su novinari upitali je li ovo bila njegova osveta.

"Osveta protiv koga? Onih u Španjolskoj koji su me nazivali trenerom catennaccia. Igra mojih momčadi govori za sebe, ne moram se osvećivati. Barcelona u La Ligi ima jedan remi, a sada će nas pamtiti dugo vremena", zaključio je Interov trener.

Oglasio se i bivši igrač milanskog Intera Clarence Seedorf.

"Barcelona krivi suca? Oni imaju naviku stvaranja pritiska na suce, ali Xavi bi trebao pokazati poštovanje. Bilo je isto i kada je bio igrač, to je dio njihove kulture. Ali to ne prolazi više dobro u eri VAR-a", rekao je Seedorf.

Linker
26. travanj 2024 02:08