FILIPPO MONTEFORTE Afp
SLAVLJE TALIJANA

Sarri zadovoljan slavljem protiv Bayerna, a onda progovoio o Tuchelu: ‘Osvojio je više od mene, zna što treba‘

‘U posljednjih 15 minuta, činilo se da smo više bili zabrinuti hoćemo li uopće stići do pobjde‘
Piše: SNObjavljeno: 15. veljača 2024. 06:28

Trener Lazija Maurizio Sarri zadovoljan je pobjedom protiv Bayerna u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, ali, također i žali što njegov klub nije postigao više od jednog pogotka.

- Bila je to zaslužena pobjeda. Postoji veliko zadovoljstvo što smo pobijedili jednu od najboljih momčadi u Europi, ali i žal što smo prokockali još neke prilike - rekao je Sarri, pa nastavio:

- Igrali smo kao ekipa, ali normalno je da smo se određeni period utakmice i mučili. Stvorili smo dosta prilika za pogodak i srećom jednu smo realizirali.

Utakmica se okrenula kada je Dayot Upamecano zaradio crveni karton jer je udario Gustava Isaksena po gležnju što je omogućilo Ciri Immobileu da realizira jedanaesterac.

- U posljednjih 15 minuta, činilo se da smo više bili zabrinuti hoćemo li uopće stići do pobjde nego što smo razmišljali o drugom golu.

Rezultat stavlja Thomasa Tuchela pod ozbiljan pritisk pred drugu utakmicu, ali Sarri nije zabrinut za njegov posao.

- Tuchel je osvojio puno više od mene, pa će znati što mu je činiti. Bayern je jaka momčad i impresioniralo me nekoliko njihovih igrača koji su ulazili s klupe, na primjer Tel.

Linker
12. svibanj 2024 01:55