MATIJA DJANJESIC Cropix
KOMENTIRAO I IBRAHIMOVIĆA

Šef Milana poslao jasnu poruku Dinamu: ‘Želimo u osminu finala Lige prvaka, moramo pobijediti!‘

Glavni direktor milanskog sastava Ivan Gazidis je pričao o ambicijama Rossonera i aktualnim temama
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 21. listopad 2022. 19:10

Glavni direktor Milana Ivan Gazidis osvrnuo se na ambicije Rossonera, važnost trenera Stefana Piolija i kvalitete veterana Zlatana Ibrahimovića.

Milan je prošle godine nakon dugog čekanja napokon osvojio naslov prvaka te je proglašen najboljim klubom na svečanosti Gazzetta Sport Awards..

"Bila je to posebna sezona za sve nas. Osvajanje Scudetta nakon 11 godina je vrlo važna emocija za klub, a ova nagrada je još jedna čast", istaknuo je tom prilikom Gazidis.

Naravno, naslov Rossoneri žele i obraniti, iako se Napoli profilirao kao izazovan suparnik.

"Moramo imati stalno izražene ambicije, mi smo Milan. Stalno želimo rasti, napredovati svakodnevno i opet pobjeđivati. Za naše navijače to je bilo veliko zadovoljstvo."

Milan je u skupini Lige prvaka s Chelseajem, RB Salzburgom i zagrebačkim Dinamom. Trenutačno je na trećoj poziciji s četiri osvojena boda, koliko imaju i Modri.

"Želimo se svakako plasirati se u osminu finala. Moramo pobijediti u obje utakmice, to je naš cilj", jasno je poručio Gazidis.

Trenera Piolija smatra posebnom osobom.

"On utjelovljuje vrijednosti kluba. On je trener s jasnim idejama, predan je razvoju mladih igrača. Stefano je temelj ovog Milana i našeg razvoja."

Na kraju je Gazidis prokomentirao i legendarnog Zlatana.

"Ibrahimović je osoba s vrlo jakim profilom u javnosti, ali ispod njegove maske krije se ljubazna, inteligentna osoba. Imao je veliku ulogu u rastu naše momčadi i naših mladih igrača", zaključio je Ivan Gazidis.

Linker
29. travanj 2024 20:41