FRANCK FIFE Afp
NEUGODNA SITUACIJA

Sergija Ramosa optužili da je PSG nazvao ‘ku****** sinom‘, on se brani: ‘Rekao sam nešto potpuno drugo‘

Messi i Mbappe nisu bili pošteđeni kritika, ali bivši branič Real Madrida najgore je prošao
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 10. ožujak 2023. 09:00

Nova sezona, stara priča. Paris Saint-Germain ispao je iz Lige prvaka već u osmini finala, kao i prošle godine, unatoč tomu što se mogu pohvaliti najatraktivnijim imenima nogometnog svijeta. Lionel Messi i Kylian Mbappe već su pokazali da mogu sve i svašta, ali riješiti prvi "kompleks" Parka prinčeva, to ne mogu. Barem ne još.

Nakon utakmice na Alianz Areni, gdje je PSG poražen i u drugom ogledu protiv Bayerna (uk. 0:3), Argentinac i Francuz pretrpjeli su salvu kritika tamošnjih i stranih medija, ali najveće neugodnosti proživljavao je Sergio Ramos. Naime, kamere su uhvatile španjolskog braniča kako nešto govori samom sebi u trenutku kada je shvatio da za PSG nema budućnosti na ovosezonskom europskom podiju.

image
FRANCK FIFE Afp

U mnogim medijima čitači s usana ustvrdili su da Ramos "sočno" psuje, što i ne bi bio neki problem, da te psovke nisu bile na račun vlastitog kluba.

- J**** kur** koja je rodila Pariz, kur***** sina - navodno je kazao stoper sebi "u bradu".

Naravno, nije trebalo dugo da se video proširi društvenim mrežama, a navijačima se nije svidjelo viđeno, pa su mnogi vrijeđali stopera u komentarima. Stoga je Ramos bio primoran reagirati putem Twitter profila. Kaže, nepristojno se izražavao, ali uopće nije rekao ono za što ga optužuju, čak nije ni spomenuo ime kluba.

"Obično se ne nadovezujem na ovakve teme, ali ne želim da se govori nešto što se nije dogodilo. Ni u jednom trenutku nisam spomenuo Pariz, nego sam pustio razočarani ‘pssss‘ ili ‘pff‘ u kontekstu izraza (bezobraznog, priznajem) koji smo navikli koristiti u nogometu. Nemojmo izmišljati nešto čega nema", napisao je Ramos.

Bivši stoper Real Madrida imao je jednu dobru šansu protiv Bayerna nakon kornera, ali ipak nije naciljao okvir gola. Nakon utakmice poraženo je kazao:

- Duboko sam razočaran, nismo bili na razini kakvu zahtjev aLiga prvaka. Nismo se pozabavili malim detaljima, a oni su ključni. Naš glavni cilj je nestao, to je bolno, ali prvaci se rađaju nakon poraza i kuju u nevoljama.

Linker
21. svibanj 2024 07:25