JAVIER SORIANO Afp
RIJEČ TRENERA

Šerif kreirao jednu od najvećih senzacija u povijesti Lige prvaka, a evo što je na to rekao Ancelotti

Očekivanja u ovom klubu su velika, mi i dalje možemo biti prvi - govorio je Casemiro
Piše: SNObjavljeno: 29. rujan 2021. 07:21

Real je doživio blamažu. Šerif je dvaput vodio i dobio, zabijali su Uzbekistanac i Luksemburžanin. I to itekako efektno. Šerif je poveo u 25. minuti. Pogodio je glavom Jasurbek Jahšibojev, sa šest metara na centaršut Cristiana s lijevog krila.

Benzema je poravnao, Modrić je ušao u 66. minuti, a u 89. Sebastien Thill šokirao je Madrid. Iako je Real imao 31 udarac, a gosti četiri. Šerif nakon dva kola drži maksimalnih šest bodova i prvo mjesto ispred Reala, Intera i Šahtara.

- Nismo očekivali ovakvu utakmicu, nedostajalo nam je koncentracije u obrani. Mi smo imali kontrolu igre čitavu utakmicu i mogu samo reći da nismo imali sreće. Stvorili smo puno prilika, a oni su nas iznenadili u dvije situacije i zabili. Igrali smo dobro, ali ponekad se dogodi da nemate sreće - rekao je Ancelotti nakon susreta.

image
JAVIER SORIANO Afp

- To je nogomet, dva su puta zapucali i postigli dva gola. Mi smo odigrali dobru utakmicu, a njihov je vratar bio na vrhunskoj razini, morate im čestitati. Dobro smo počeli utakmicu, cijelo smo vrijeme kontrolirali igru, te imali dosta prilika za postizanje pogotka. Ove smo godine možda ponekad igrali loše i pobijedili, ali ovaj put smo bili bolji i izgubili. Očekivanja u ovom klubu su velika, mi i dalje možemo biti prvi i možemo se plasirati u idući krug Lige prvaka. Nije bitno kako priča počinje već kako završava - govorio je Casemiro nakon susreta.

Linker
03. svibanj 2024 10:12