GABRIEL BOUYS/AFP
Predsjednik u svlačionici

Slavnom Zidaneu se trese klupa uoči ‘El Clasica‘, a Perez već ima asa u rukavu i spremnu zamjenu

‘Bilo je tužnih lica i tenzija, a nitko nije uspio povezati tri riječi, uključujući Pereza‘
Piše: SNObjavljeno: 22. listopad 2020. 10:50

Atmosfera u Real Madridu je turobna nakon dva uzastopna i neočekivana poraza.

Nakon šoka od Cadiza u španjolskom prvenstvu uslijedio je još jedan u Ligi prvaka od desetkovanog Šahtara (2:3). Bio je to poraz nakon kojeg se Florentino Perez, predsjednik kluba, spustio u svlačionicu Reala.

Nije to ništa neobično, Perez se često spušta u svlačionicu, ali ovoga puta njegov silazak bio je jako turoban.

"Bilo je tužnih lica i tenzija, a nitko nije uspio povezati tri riječi, uključujući Pereza", riječi su kojima Marca opisuje atmosferu u Realovoj svlačionici nakon Šahtara.

U cijeloj priči jedna je stvar bila dobra za Real, a to je što na tribinama nije bilo publike jer bi zasigurno uz zvižduke s tribina tenzije bile i veće.

A dva poraza Realu nisu mogla doći u gore vrijeme, uoči subotnjeg 'El Clasica' i okršaja protiv Borussije Mönchengladbach u Ligi prvaka.

Situacija uvelike podsjeća na događaje oko Reala iz prošle sezone kada je Real putovao u Istanbul i trebala mu je pobjeda za 'opstanak' u Europi. Kasnije je Zinedine Zidane uspio posložiti stvari i odvesti momčad do naslova u španjolskom prvenstvu. Ali u slučaju poraza protiv Barcelone ozbiljno bi mu se zatresla klupa, a navodno Perez već ima zamjensko rješenje i asa iz rukava koji se zove Mauricio Pochettino...

Linker
23. travanj 2024 16:47