PRESSINPHOTO/DDP USA/PROFIMEDIA Pressinphoto/Ddp Usa/Profimedia
IZGRADITE MU SPOMENIK

Španjolci odali veliku čast Hrvatu, spomenuo ga i Ancelotti: ‘Modrić nije zaslužio ispasti iz Lige prvaka!‘

Marca je utakmicu između Manchester Cityja i Reala najavila kroz prizmu Luke Modrića.
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2022. 19:03

Manchester City i Real će od 21 igrati prvu utakmicu polufinala Lige prvaka, a španjolski mediji su veliki dio najave ovog spektakla posvetili Luki Modriću.

Tako je Marca hrvatskom genijalcu posvetila naslovnicu. Točnije, posvetila ju je Modrićevoj desnoj nozi aludirajući na sjajno dodavanje Realove 'desetke' prema Rodrygu koja je usmjerila 'Kraljevski klub' prema pobjedi u četvrtfinalu protiv Chelseaja.

"Njegovo dodavanje slavnom vanjskom za Rodrygov gol se ne može dostojno ni prepričati. Taj gol je spasio Real, a nakon njega se postavlja pitanje što se više uopće može reći o Modriću? On je genij i nema druge riječi koja ga opisuje. Jedino se može još reći da je mađioničar jer je to bio upravo takav potez, a s njim na terenu nije ništa nemoguće", napisali su u Marci tvrdeći kako bi Real morao Modriću podignuti spomenik.

image

Benzema i Modrić

ADRIAN DENNIS Afp

"I to sada, odmah. U prvom poluvremenu uzvrata protiv Chelseaja razmišljao je više o obrani nego o napadu i Real je to odmah osjetio. U drugom je bio onaj dobro poznati Modrić, a uz to je imao i dodir genija tako da je dodao još jednu utakmicu svojoj bogatoj kolekciji remek-djela. Modrićevu desnu vanjsku odmah treba staviti u Realov muzej. On je oživio Real svojim magičnim dodirom, a njegove partije na pragu 37. godine jedinstven su slučaj u nogometu. Modrić jednostavno nije zaslužio ispasti iz Lige prvaka, a njegova magija bit će ključna u pohodu Reala na finale", smatraju u Marci.

I trener madridskog kluba Carlo Ancelotti je u najavi večerašnjeg dvoboja pažnju posvetio hrvatskom nogometašu.

"Svjestan sam da treniram najvažniji klub na svijetu. Nikad nisam mislio da ću se vratiti u Real. Uživam u tome usprkos kritikama. Mislim da mogu najviše dati igračima u fazi obrane. Napad je stvar talenta i ja ga ne želim gušiti. Ne mogu ja naučiti Karima gdje se treba postaviti u 16 metara ili Modrića kako da doda loptu", rekao je Talijan.

Linker
26. travanj 2024 09:49