Robert Lewandowski

 CRISTINA QUICLER Afp
SJAJNE UTAKMICE

Spektakl u Ligi prvaka: Lewandowski dolazi pobijediti Bayern, kako će svog heroja dočekati Allianz Arena?

Interu je pobjeda u Češkoj imperativ da zadrži priključak s Kataloncima i Bavarcima
Piše: Predrag ŽukinaObjavljeno: 13. rujan 2022. 11:21

Robert Lewandowski večeras se "vraća na mjesto zločina", dolazi u München gdje je proveo punih osam sezona. Kako će ga dočekati prepuna Allianz Arena sada kad će prijetiti svom dojučerašnjem klubu?! Bit će to najzaninimljiviji dvoboj iz seta utakmica koje se igraju u utorak.

Bayern, niže remije u Bundesligi, nije u najboljoj formi i sad su im sve misli usmjerene na Barcelonu:

- Jedva čekam taj "reunion", ne kao susret s neugodnim protivnikom, nego kao susret s dobrim čovjekom, rekao je Julian Nagelsmann, njegovo je razmišljanje podržao i Thomas Müller:

image

Robert Lewandowski ponovno na Allainz Areni, ali u ulozi najveće prijetnje

CHRISTOF STACHE Afp

- Dolazi nam Robert, to mi je jako drago, no bit će to velika utakmica, ne samo zbog njega, to je jedan od najvećih dvoboja općenito u Ligi prvaka.

Treći velikan iz te skupine, Inter, po bodove ide u Plzen u kojem ga čeka češki prvak Viktorija. Interu je pobjeda u Češkoj imperativ da zadrži priključak s Kataloncima i Bavarcima.

U skupini A važnu utakmicu igra Liverpool, koji je također u Premiershipu uzdrman kao Bayern u Bundesligi. "Redsi" su u 1. kolu šokirani u Napulju (1-4) i sad im dolazi Ajax koji je nadigrao Rangerse 4-0. Utakmica u Škotskoj između Rangersa i Napolija odgođena je zbog smrti kraljice Elizabete II i prebačena je za srijedu; igrat će se bez navijača Napolija, a nakon toga niti navijači Rangersa neće moći u Italiju. Utakmica je odgođena zbog manjka raspoloživih policajaca i resursa jer se kraljičino tijelo nalazi u Škotskoj, te ga pohode građani.

Tudorov Olympique iz Marseillea nije u skupini D Lige prvaka dobro startao, "pali" su kod Tottenhama (0-2) te im je večeras krucijalna domaća pobjeda protiv Eintrachta Kristijana Jakića i Hrvoja Smolčića.


LP, utorak, 2. kolo

Sporting - Tottenham (18.45)

Viktoria Plzen - Inter (18.45)

B. Leverkusen - Atl. Madrid (21.00)

Bayern - Barcelona (21.00)

Liverpool - Ajax (21.00)

Marseille - E. Frankfurt (21:00)

Porto - Club Brugge (21.00)

Linker
24. travanj 2024 13:25