Boris Kovacev / CROPIX
NOVA 'GUSJENICA' U NAJAVI

SPREMA SE INVAZIJA NA SAN SIRO, OBJAVLJENE SU INFORMACIJE VEZANE UZ ULAZNICE Evo koliko će navijača Modrih moći prisustvovati novom povijesnom susretu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. studeni 2019. 10:35

Dinamo je na odmoru. Ali, ne prisilnom, već onom redovnom zbog natjecateljske pauze koju će za završnicu svog kvalifikacijskog ciklusa za EURO iskoristiti reprezentacije. Iako su igrači hrvatskog prvaka većinom razasuti po svijetu, klupska delegacija ne miruje.

Predstavništvo Dinama bilo je, kako se to kaže, na "site visitu" u Milanu. Tamo će se za otprilike dva tjedna odviti ključan susret Modrih u boju za europsko proljeće protiv Atalante. Na San Siru će, kako prenosi službena klupska stranica biti do najviše 3.000 navijača Dinama.

Da bude lako pamtljivo, svaka će od 3.000 ulaznica puštenih u prodaju koštati okruglih 300 kuna. Karte će se moći nabaviti samo u Zagrebu, na Ticket Pointu, a neće biti prodaje karata za navijače na licu mjesta, u Italiji.

Jasno, do vrijednog papirića će se osim na Ticket Pointu moći doći i putem sustava ulaznice.hr.

Pravo prvokupa u ponedjeljak 18.11 (12-19 sati) imat će vlasnici godišnjih ulaznica, a od utorka do nedjelje Ticket Point će svakog dana raditi od 11 do 19 sati. Online-prodaja ulaznica radit će samo od utorka u 11 do srijede u 14 sati.

Linker
02. svibanj 2024 12:19