Lautaro Martinez je posebno tražena zvijezda

 ISABELLA BONOTTO Afp
NEMORALNA PONUDA

Stranica za odrasle nudi Interu bogatstvo za ime na dresu u finalu LP: ‘Želimo penetrirati u nova područja‘

‘Voljeli bismo vidjeti Lautara Martineza kako dijeli svoje ekskluzivne videe na My.Clubu‘
Piše: SNObjavljeno: 26. svibanj 2023. 11:04

Inter Milan je izborio finale prvaka protiv Manchester Cityja, a ta utakmica, koja je na rasporedu 10. lipnja, mogla bi Talijanima donijeti pravo bogatstvo neovisno o njenom ishodu. Inter, naime, nema sponzora na dresu za europska natjecanja, a sada su dobili ‘nemoralnu‘ ponudu uoči finala.

Talijanski div je 26 godina, od 1995. do 2021. godine, nosio logo talijanskog proizvođača automobilskih guma Pirellija, a onda je sve dogovorio s blockchain stranicom DigitalBits, no došlo je do problema u tom poslu pa sada nemaju nikoga.

To bi se moglo uskoro promijeniti. Stranica za odrasle My.Club im je ponudio čak 80 milijuna funti kako bi na dresovima imali njihovo ime u finalu protiv Cityja.

- Ovdje u My.Clubu želimo penetrirati u nova područja. Baš kao što Interovi igrači guraju svoje lopte u uske prostore, u šesnaesterac i zabijaju, tako želimo i mi. Želimo ih sponzorirati dok osvajaju Europu. Možemo im podići vidljivost i poboljšati komunikaciju s fanovima - rekao je potpredsjednik My.Cluba Mike Ford pa dodao:

- Voljeli bismo vidjeti Lautara Martineza kako dijeli svoje ekskluzivne videe na My.Clubu nakon finala Lige prvaka protiv Cityja.

Ponuda My.Cluba, naravno, ne vrijedi samo za finale Lige prvaka već bi se suradnja protegnula do kraja sezone 2028./29. My.Club je već napravio i stranicu Intera na svojoj platformi i dodao popratnu poruku.

‘Ova stranica i majice su osigurane ekskluzivno za vjerojatno najbolju ekipu u Europi‘, stoji na stranici My.Cluba.

Linker
21. svibanj 2024 13:10