RICHARD SELLERS/PA IMAGES/PROFIMEDIA Richard Sellers/pa Images/profimedia
ZNA SE KAD JE ŽDRIJEB

Sve o spektakularnoj završnici Lige prvaka: Već osmina finala može donijeti reprizu lanjskog finala

U utrci za naslov prvaka Europe ostalo je još pet hrvatskih nogometaša
Piše: SNObjavljeno: 14. prosinac 2023. 09:30

Sinoćnjim utakmicama šestog kola završila je grupna faza Lige prvaka i sada znamo koji klubovi će se boriti za naslov europskog prvaka.

Osmina finala rastegnuta je na četiri tjedna. Prve utakmice igraju se 13. i 14. te 20. i 21. veljače dok su uzvrati na rasporedu 5. i 6., odnosno 12. i 13. ožujka. Ždrijeb parova održat će se u ponedjeljak, 18. prosinca točno u podne, a u njemu su nositelji Bayern München, Arsenal, Real Madrid, Real Sociedad, Atlético Madrid, Borussia Dortmund, Manchester City i Barcelona.

Oni će u osmini finala igrati protiv jednog od nenositelja, a to su Kopenhagen, PSV, Napoli, Inter, Lazio, PSG, Leipzig i Porto pa tako već u osmini finala možemo imati neke velike dvoboje poput reprize lanjskog finala između Cityja i Intera ili dvoboja između Reala i PSG-a.

U utrci za naslov prvaka Europe ostalo je još pet Hrvata: Luka Modrić u Realu, Mateo Kovačić i Joško Gvardiol u Manchester Cityju, Ivo Grbić u madridskom Atléticu i Toma Bašić u Laziju. Finale se igra 1. lipnja od 21:00 na Wembleyju.

Linker
02. svibanj 2024 18:15