REUTERS
OTKRIO CIJELI PLAN UTAKMICE

TALIJAN JE TOLIKO SIGURAN U POBJEDU NAD DINAMOM DA BAŠ NIŠTA NE SKRIVA 'Mandžukić starta od prve minute, a Pjaca od iduće godine'

Piše: HinaObjavljeno: 06. prosinac 2016. 23:31

Trener talijanskog prvaka Juventusa, Massimiliano Allegri, poručio je u utorak kako će hrvatski napadač Mario Mandžukić startati od prve minute u srijedu protiv Dinama u Ligi prvaka jer se nalazi u odličnoj formi a da publika ozlijeđenog Marka Pjacu neće vidjeti na terenu do iduće godine.

"Mandžukić je dobro, u odličnoj formi j,e i sutra će početi utakmicu u napadu s Gonzalom Higuainom", rekao je Allegri na novinskoj konferenciji u Torinu.

"Pjaca trči, radi i trenira, a idući tjedan bi mogao odraditi 100 posto vježbi. Pa ipak, do kraja ove godine vjerojatno neće igrati utakmice".

Dinamo u srijedu u Torinu igra posljednju utakmicu u Ligi prvaka protiv vodeće ekipe grupe H. Juventus ima 11 bodova, Sevilla 10, Lyon 7 dok je Dinamo bez bodova i postignutog gola.

"Mi ćemo napasti od početka kako bi nam kasnije bilo lakše. U drugom dijelu namjeravam ubaciti i Paula Dybalu koji je dobro trenirao no nakon ozljede nije još spreman za čitavu utakmicu", poručio je Allegri. Juventus je pobijedio na svim gostovanjima u skupini no neriješeno je odigrao oba puta doma, protiv Seville i Lyona.

"To ćemo sada promijeniti i pobijediti Dinamo", naglasio je Allegri.

Linker
28. travanj 2024 00:22