Mateo Retegui

 R4924_ITALYPHOTOPRESS/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
TRENUTAK O KOJEM SE PRIČA

Tragičara večeri u Ligi prvaka tješili su svi suigrači: ‘Osjećam se užasno, nisam ga vidio...‘

Glavni akteri situacije o kojoj bruji nogometni svijet iznijeli su svoje mišljenje
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2024. 07:43

Atalanta i Arsenal u četvrtak su u Bergamu odigrali bez golova, a junak utakmice bio je gostujući vratar David Raya koji je u 51. minuti obranio jedanaesterac Mateu Reteguiju, a potom je "skinuo" domaćem napadaču i pokušaj glavom.

Glavni akteri ovog duela nakon susreta su objasnili što se točno događalo u tom trenutku.

- Bio je to samo jedanaesterac, a ja sam imao sreće što sam izabrao pravu stranu. No nisam imao sreće što se lopta odbila ravno do njega, ali onda sam bio dovoljno brz da ustanem i spasim stvar. Sjajno je sačuvati mrežu i pomoći momčadi da ugrabi barem bod - Raya je izjavio za TNT Sports.

SITUACIJU POGLEDAJTE OVDJE

S druge strane, Retegui je bio potpuno razočaran.

- Nisam vidio da se ustao, odnosno, vidio sam ga prekasno. Što se tiče jedanaesterca, bila je to sjajna obrana, ali kod odbijanca je riječ o mojoj pogrešci. Nisam vidio da se brzo ustao na noge. Bio sam toliko fokusiran na loptu da nisam vidio vratara. Osjećam se užasno, bilo je važno startali s pobjedom. Ispričavam se suigračima. Igrali smo sjajnu utakmicu, ali napravio sam pogrešku. Nakon jedanaesterca me cijela momčad pokušala umiriti. Isto je napravio i trener kad me zamijenio - komentirao je Retegui.

Linker
20. rujan 2024 09:10