Cristiano Ronaldo je zabio dva gola Atalanti i uzeo joj važne bodove u Ligi prvaka

 MARCO BERTORELLO Afp
BACIO IH U OČAJ

Trener Atalante otkrio što je rekao Cristianu Ronaldu koji ga je uništio: ‘Ne smijem sada javno ponoviti‘

Ronaldo je s dva gola poništio vodstvo Atalante i udaljio ju od borbe za prvo mjesto u skupini
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 03. studeni 2021. 15:34

Manchester United je u utorak u Ligi prvaka odigrao još jednu dramatičnu utakmicu. Susret s Atalantom je završio 2:2, a prva zvjezda večeri bio je potrugalski napadač Cristiano Ronaldo. Atalanta je dva puta vodila, a Ronaldo dva puta zabijao za povratak Uniteda u igru i konačnih 2:2.

Nakon četiri kola Villarreal je prvi sa sedam bodova koliko ima i drugi Manchester, dok je Atalanta treća sa pet bodova, dva više od zadnjih Young Boysa. Atalanta je mogla imati i više da nije bilo baš Ronalda koji je u prvoj utakmici zabio za pobjedu od 3:2 nakon 2:0 vodstva Talijana, a sada ih je opet uništio s dva gola.

"Devet od 10 njegovih udaraca idu u okvir gola, a pola od toga uđe u mrežu, a drugu polovicu uspije obraniti golman", rekao je trener Atalante Gian Piero Gasperini nakon utakmice.

Dvojac se na kraju susreta pozdravio, a Gasperini je otkrio što je rekao Portugalcu koji ga je uništio u dvije utakmice.

"Rekao sam mu nešto na talijanskom, ali ne smijem sada javno reći što. U principu sam mu rekao: 'Pa stvarno više, odi prošetaj!'. Rekao sam mu da me ostavi na miru", kroz smijeh je pričao Gasperini.

Linker
18. travanj 2024 14:50