Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images
SPEKTAKL NA BERNABEU

TRENER BAYERNA BEZ STRAHA DOČEKUJE UZVRAT U MADRIDU 'Već nam je jednom sudio ove sezone, očekujem da će i ovaj put biti na razini'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 01. svibanj 2018. 15:08

Nakon što je 'kraljevski klub' stekao prednost u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka na Allianz Areni (2:1), Real Madrid i Bayern večeras igraju utakmicu odluke na Bernabeu.

Tom se prilikom i glavni strateg bavarskog diva Jupp Heynckes obratio novinarima koji je svjestan kako njegovu momčad očekuje težak zadatak u Madridu.

- Oni su navikli na ovkve utakmice, ali i mi smo. Real je protiv Juventusa pokazao da može biti ranjiv, a siguran sam u to kako ćemo im mi biti nezgodan protivnik. Puno smo napredovali u posljednje vrijeme i pred nama je važan cilj kojeg želimo ispuniti. Želimo igrati finale - kazao je Heynckes, pa se osvrnuo i na suca utakmice Turčina Cuneyta Cakira.

FREIBURG IM BREISGAU, GERMANY - MARCH 04: Head coach Jupp Heynckes of Muenchen looks on during the Bundesliga match between Sport-Club Freiburg and FC Bayern Muenchen at Schwarzwald-Stadion on March 4, 2018 in Freiburg im Breisgau, Germany. (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)
Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images

- Već nam je sudio u utakmici protiv PSG-a i tada je obavio dobar posao. Očekujem kako će i danas biti na razini zadatka.

Linker
13. svibanj 2024 06:05