Reuters/Lee Smith / Reuters
SLIJEDI KAZNA UEFE

UPAO NA TEREN I SVOJIM POTEZOM ŠOKIRAO ČITAVI SVIJET Navijač se spustio s tribine i šakom napao mladog napadača PSG-a: 'Ovo je bila velika sramota!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. rujan 2017. 10:16

Momčad PSG-a je sinoć u velikom stilu otvorila novu sezonu Lige prvaka nakon što je u gostima u prvom kolu pregazila Celtic s visokih 5:0. Ipak, utakmicu je zasjenio jedan incident i to samo nekoliko trenutaka nakon pogotka Cavanija za 3:0. Okupljene na Celtic Parku šokirao je jedan navijač koji je upao na travnjak i zatim napao mladog Francuza Kyliana Mbappea.

Uspio je zamahnuti šakom, ali ga je na sreću Francuza uspio i promašiti. Nakon prve slabe reakcije zaštitara na stadionu, drugi put su bili nešto brži te su dotrčali do pomahnitalog navijača i potom ga isporučili policiji.

Celticu ne ostaje ništa drugo nego čekati kaznu Uefe koja će vrlo vjerojatno biti novačana, a neki spominju i zatvaranje jedne od tribina. Nakon susreta kritični prema svojem 'kolegi' bili su i ostali navijači na stadionu kao i trener Celtica Brendan Rodgers.

- Žvižduci ostalih navijača sve govore. Ovo je bila velika sramota, ni na jednom stadionu navijačima nije mjesto na travnjaku, kao klub ćemo se pozabaviti s ovim huliganom.

Linker
02. svibanj 2024 00:33