ADRIAN DENNIS Afp
UZBUDLJIV SUSRET

VIDEO: Bez pobjednika na Emiratesu, pogledajte golove s utakmice Arsenala i Bayerna

Ova utakmica ostala je u sjeni spektakla na Bernabeuu, ali uzbuđenja nije nedostajalo
Piše: Ante ŠakićObjavljeno: 09. travanj 2024. 22:57

ARSENAL - BAYERN 2:2 (Saka 12., Trossard 76./Gnabry 18., Kane 32.)

Arsenal: Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior (od 46. Zinčenko) - Odegaard, Jorginho (od 67. Gabriel Jesus), Rice - Saka⚽, Havertz (od 86. Partey?), Martinelli (od 66. Trossard⚽)

Bayern: Neuer - Kimmich, De Ligt, Dier, Davies? - Goretzka, Laimer - Sane (od 66. Coman), Musiala, Gnabry⚽(od 70. Guerreiro) - Kane⚽?


Arsenal i Bayern München imali su "nesreću" da igraju u isto vrijeme kao i vjerojatno najveći susret današnjice, međutim ništa manje nije bilo uzbudljivo na Emiratesu. Arsenal je poveo preko Bukaya Sake, koji se izborio za jednu "ničiju" loptu u kaznenom prostoru Bayerna i lijepo pogodio na oduševljenje Topnika. Ipak, Bayern je brzo vratio rezultat u egal. Serge Gnabry dočekao je asistenciju Leona Goretzke i mirno pogodio pored Davida Raye. Kao i Real, Bayern je do preokreta došao do preokreta u prvih 45 minuta. William Saliba srušio je Leroya Sanea u svom šesnaestercu, a glavni sudac u Londonu - Glenn Nyberg to vidi i sudi najstrožu. Siguran realizator za 1:2 je Harry Kane.

Početak nastavka susreta u Londonu nije pružao previše uzbuđenja. Mikel Arteta i Thomas Tuchel osvježili su svoje sastave, a bolje je "pogodio" strateg "Topnika". Njegova dva jokera s klupe, Leandro Trossard i Gabriel Jesus kreirali su akciju za izjednačenje. Jesus je namjestio, a Trossard pogodio pored bespomoćnog Manuela Neuera. Kingsley Coman nakon ulaska imao je dvije najbolje prilike za Bavarce, ali rezultat se više nije mijenjao.


Gol Sake za 1:0 pogledajte OVDJE.

Gnabrijev gol za 1:1 pogledajte OVDJE.

OVDJE pogledajte kako je došlo do kaznenog udarca i realizaciju Kanea.

Izjednačenje Arsenala pogledajte OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 14:24