Goran Mehkek/Cropix
OTVARA SE VELIKA PRILIKA

VIDEO: BJELICA OTKRIO U KOJE DVIJE UTAKMICE U LIGI PRVAKA VIDI ŠANSU DINAMA ZA POTHVAT 'Svaka utakmica im je na nož, bit će tu ozljeda'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 22. rujan 2019. 12:32

Dinamo je na sjajan način otvorio Ligu prvaka. Visoka pobjeda nad Atalantom navijačima Modrih je probudila nadu u prolazak skupine elitnog europskog natjecanja.

U uspjeh vjeruju i svi igrači te članovi stručnog stožera Dinama, a u podcastu Sportskih novosti „Dinamo u Ligi prvaka” trener Dinama Nenad Bjelica je komentirao činjenicu da zagrebačka momčad ima svoju šansu zbog činjenice da ni Atalanta ni Šahtar svoje utakmice ne igraju na domaćem terenu.

„Na 'nedomaćem' terenu protiv Manchester Cityja Šahtar je prikupio 36 tisuća gledatelja. Znači, imaju oni i publiku i navijače. Vjerojatno stalno igraju na tom stadionu tako da su se vjerojatno udomaćili. Veći je problem Atalanti jer talijansko prvenstvo igraju u Parmi, a europske utakmice u Milanu. Puno će putovati, puno će se seliti”, rekao je Bjelica.

Strateg Dinama je istaknuo kako postoje dvije utakmice u kojima Dinamo računa da može ostvariti pobjedu. O kojima se radi, pogledajte u našem videu:

Cijeli podcast „Dinamo u Ligi prvaka” u kojima gostuju Nenad Bjelica i Tomislav Butina pogledajte ovdje:

Linker
20. travanj 2024 02:12