MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia
ČEKA GA KAZNA?

VIDEO: Cristiano Ronaldo poludio na slovenskog suca! Pogledajte detalj koji je mnogima promaknuo

Cristiano Ronaldo nije mogao sakriti frustracije nakon primljenog gola protiv Atletico Madrida
Piše: SNObjavljeno: 16. ožujak 2022. 06:32

Renan Lodi je golom glavom u 41. minuti sinoćnjeg susreta na Old Traffordu donio Atleticu plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Kako je prvi susret u Madridu završio 1:1, ukupno je madridski klub s 2:1 prošao dalje.

Nakon gola Lodija žestoko su domaći igrači protestirali kod suca zbog navodnog prekršaja nad Anthonyjem Elangom ranije u tom napadu, ali slovenski sudac Slavko Vinčić se nije oglasio. Posebno glasan i žustar u protestima bio je Cristiano Ronaldo koji je prema sucu gestikulirao kako mu trebaju naočale.

Zbog tog poteza Ronalda bi naknadno mogla snaći kazna UEFA-e, pišu engleski mediji.

Ronaldove prigovore Vinčiću pogledajte OVDJE.

A nakon susreta oglasio se bivši francuski reprezentativac Marcel Desailly koji se kritički dotaknuo jedno igrača 'Crvenih vragova' Paula Pogbe koji je u nastavku zamijenio Brunu Fernandesa.

image
MARTIN RICKETT/PA IMAGES/PROFIMEDIA Martin Rickett/Pa Images/Profimedia

"Kvalitativno gledano ne možete usporediti Pogbu sa Fredom, McTominayom ili Matićem. Dopustite mu da bude playmaker iza Ronalda i profitirat ćete. Ofenzivno ipak nije donio ono što su svi očekivali, a u isto vrijeme u obrani malo vara. Neće se vraćati natrag i pomagati obrani onim intenzitetom koji je potreban", objasnio je Desailly.

Linker
05. svibanj 2024 06:27