VALERY HACHE Afp
MOGLI SU I TEŽE STRADATI

VIDEO: Crvena zvezda doživjela debakl protiv momčadi koju je Dinamo zamalo srušio u Ligi prvaka

Monaco je privremeno preuzeo vrh tablice Lige prvaka sa sedam bodova dok je Crvena zvezda i dalje bez bodova
Piše: SN/HinaObjavljeno: 22. listopad 2024. 20:43

Nakon što je remizirao kod Dinama (2:2), Monaco je s uvjerljivih 5:1 pobijedio Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige prvaka.

Momčad iz Kneževine u vodstvo je doveo Minamino u 20. minuti da bi Zvezda sedam minuta kasnije izjednačila preko Ndiayea koji je bio precizan iz jedanaesterca. Na poluvrijeme se ipak otišlo s vodstvom Monaca jer je Embolo bio precizan u četvrtoj minuti sudačke nadoknade prvog dijela.

U nastavku je Singo bio precizan u 54. dok je Minamino u 70. postigao svoj drugi gol na utakmici. Gol za konačnih 5:1 je postigao Akliouche u šestoj minuti sudačke nadoknade.

Monaco je privremeno preuzeo vrh tablice Lige prvaka sa sedam bodova dok je Crvena zvezda i dalje bez bodova s gol-razlikom 2:11.

Golove s utakmice pogledajte ovdje: 1:0, 1:1, 2:1, 3:1, 4:1, 5:1


image
GABRIEL BOUYS Afp

Nogometaši Milana ostvarili su u trećem kolu Lige prvaka premijernu ovosezonsku pobjedu u tom elitnom natjecanju, na svom su stadionu svladali Club Brugge 3:1.

Nakon što su obje momčadi propustile nekoliko dobrih prilika prvi pogodak postignut je u 34. minuti. Strijelac je bio Christian Pulišić i to izravno iz kornera. Samo šest minuta kasnije gosti su primili novi udarac. Ostali su s igračem manje nakon grubog prekršaja Nigerijca Onyedike.

Unatoč desetorici na terenu belgijski klub je početkom drugog poluvremena izjednačio. Nakon lijepe akcije precizno je suparničku mrežu naciljao Sabbe u 51. minuti za 1:1. Međutim, nije se dugo čekalo na odgovor Milana, a ključni čovjek u tim trenucima bio je Nizozemac Tijani Reijnders koji je postigao dva pogotka. Zabijao je u 61. i 71. minuti za 3:1.

U završnici je Francesco Camarda postigao pogodak za 4:1, ali je nakon provjere gol poništen zbog zaleđa. Camarda, dječak od 16 godina i 226 dana, time nije postao najmlađi strijelac u povijesti Lige prvaka. Lamine Yamal je ostao rekorder po tom pitanju.

Linker
24. listopad 2024 15:45