FRANCK FIFE Afp
LIGA PRVAKA

VIDEO Debakl Barcelone, Mbappé i društvo preokretom do polufinala. Terzić u golijadi izbacio Atlético

Čudesnu i uzbudljivu večer imali smo u najelitnijem klupskom nogometnom natjecanju
Piše: Ante Šakić/Kazimir Guberina/SNObjavljeno: 16. travanj 2024. 22:48

BARCELONA - PSG 1:4, uk. 4:6 (Raphinha 12./Dembele 40., Vitinha 54., Mbappe 61., 89.)

BARCELONA: Ter Stegen - Kounde, Araujo 🟥, Cubarsi, Cancelo (od 82. Felix) - De Jong, Gündogan 🟨, Pedri (od 62. Torres) - Yamal (od 34. Martinez 🟨), Lewandowski, Raphinha⚽.

PSG (4-3-3): Donnarumma - Hakimi, Marquinhos 🟨, Hernandez, Mendes - Zaire-Emery, Vitinha ⚽, Ruiz (od 77. Asensio) - Dembele ⚽ (od 88. Kolo Muani), Mbappe 🟨 ⚽⚽, Barcola (od 77. Kang-in Lee).

Pogodak Raphinhe za 1:0 pogledajte ovdje.

Pogodak Dembelea za 1:1 pogledajte ovdje.

Pogodak Vitinhe za 1:2 pogledajte ovdje.

Pogodak Mbappea za 1:3 pogledajte ovdje

Pogodak Mbappea za 1:4 pogledajte ovdje


BORUSSIA DORTMUND - ATLETICO MADRID 4:2, uk. 5:4 (Brandt 34., Maatsen 39., Füllkrug 71., Sabitzer 74./Hummels 49. - a.g., Correa 64.)

BORUSSIA DORTMUND: Kobel - Ryerson 🟨, Hummels, Schlotterbeck, Maatsen ⚽ - Sabitzer ⚽, Can - Brandt ⚽, Sancho (od 86. Ozcan), Adeyemi - Füllkrug ⚽

ATLETICO MADRID: Oblak - Molina (od 46. Barrios), Witsel, Giménez, Hermoso, Azpilicueta 🟨 (od 46. Riquelme - Llorente, Koke, De Paul - Morata (od 46. Correa ⚽), Griezmann

Pogodak Brandta za 1:0 pogledajte ovdje.

Pogodak Maatsena za 2:0 pogledajte ovdje.

Autogol Hummelsa za 1:2 pogledajte ovdje.

Pogodak Coree za 2:2 pogledajte ovdje

Pogodak Füllkruga za 3:2 pogledajte ovdje.


Paris Saint- Germain rezervirao je pobjedom 4:1 protiv Barcelone svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka. Katalonci su ukupnim rezultatom 4:6 produbili svoj niz od 2018./19. bez mjesta u završnici elitnog kontinentalnog natjecanja.

Xavijeva momčad donijela je tijesnu prednost u uzvratnoj utakmice na stadion Olimpic Lluis Companys, nakon što su prošli tjedan upisali pobjedu od 3:2, ali ofenzivan pritisak koji su Parižani pokazali od prve minute, bio je nerješiva enigma za Barcu.

Jedina svjetla točka Barcelone bio je pogodak Raphinhe u 12. minuti za vodstvo. Brazilac je zabio Parižanima i u prvom susretu, i to dvaput! Lamine Yamal je namjestio "pola gola" sjajnim probojem pored Nune Mendesa koji ga nije uspio zaustaviti po desnoj strani. Potom je Barcin 16- godišnji dragulj poslao oštru loptu u peterac, gdje se Raphinha bolje snašao pored Achrafa Hakimija.

image

Raphinha

FRANCK FIFE Afp

Ipak, crveni karton u 29. minut za Ronalda Arauja potpuno je usmjerio utakmicu. Bradley Barcola je krenuo sam prema vratima, a stoper Barce stavio je ruku na njegovom ramenu srušio ga je na rubu kaznenog prostora. Sudac Istvan Kovacs pokazao na bijelu točku, da bi ga VAR soba ispravila dojavom da je prekršaj bio izvan 16 metara. No, Urugvajcu je ostao crveni karton zbog prekršaja nad igračem u izglednoj prilici.

Samo deset minuta nakon brojčane prednosti, PSG je imao 1:1 u Barceloni! Barcola je poslao oštru nisku loptu u 16-erac, a Ousman Dembele je, nakon što Kylian Mbappé nije uspio, natrčao za izjednačenje Francuza. Unatoč maksimalnoj inicijativi gostiju, na predah se otišlo neriješenim rezultatom.

Već nakon dvije minute drugog dijela, gosti su nastavili s inicijativom. Redom su pokušavali Barcola i Mbappé, ali nijedan nije potpuno precizan.

image

Slavlje PSG-a

FRANCK FIFE Afp

Barcelonina večer iz noćne more dodatno se postala "crna" u desetoj minuti drugog poluvremena. U 54. minuti PSG imao vodstvo 2:1, te ukupno izjednačio 4:4. Vitinha je zabio za Parižane, i to kakvim udarcem. Potegnuo je Brazilac s 20-ak metara i neobranjivo naciljao lijevi kut. Samo dvije minute nakon toga, strateg domaćin Xavi nešto je prigovorio djelitelju pravde, što je Kovacs "nagradio" isključenjem.

U 60. minuti PSG je kompletirao ukupan preokret. Joao Cancelo nije stigao na vrijeme reagirati i u svom kaznenom prostoru srušio je Dembelea. Kylian Mbappé bio je precizan s bijele točke za 3:1 PSG-a i ukupnih 5:4 u njihovu korist! Pogodio je Ter Stegen da će Mbappé gađati desno, ali udarac u malu mrežicu svoga desnog kuta nije mogao obraniti.

Osim samog početak uzvrata, Barcelona je bila lošiji sastav pred svojom publikom. Loše odluke pojedinaca, te nervoza na klupi donijeli su da njena "mladost" ostane sama protiv ofenzivnog "trozupca" Dembele, Mbappé i Barcola. Defenziva Barce nije za njih imala rješenje, a napadački dio sastava nije konkretizirao to malo šansi u koje su ulazili.

image

Kylian Mbappe

FRANCK FIFE Afp

Konačnih 1:4 postavio je svojim drugim pogotkom Mbappé. U više navrata zapucali su Parižani u ovoj akciji, prvo Mbappé nije uspio, zatim ni Marco Asensio, a onda je Jules Koundé dodao Mbappéu u pokušaju da otkloni opasnost i zvijezda PSG-a zatresla je mrežu.

Njemački vratar spriječio je da večer Barcelone bude još gora, redom je obranio uoči udarca nekoliko velikih prilika, a u posljednjoj minuti obranio je paradom Mbappé odličan udarac van kaznenog prostora i tako spriječio vjerojatnog igrača Real Madrida od iduće sezone da upiše hat-trick.


U uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka Borussia iz Dortmunda je na svom travnjaku svladala Atletico iz Madrida 4:2 i plasirala se u polufinale. Njemački velikan nadoknadio je poraz 1:2 iz prvog susreta.

Početak dvoboja u Dortmundu bio je i više nego zanimljiv s obzirom da su u prvih pet minuta oba sastava imala prigodu da dođu do prednosti, no mreže su u konačnici ipak ostale netaknute. Prvo je Sabitzer sporom reakcijom propustio poentirati iz blizine jer je lopta umjesto u mreži završila u španjolskom bloku, a potom je u kontri Morata izašao sam ispred vratara Kobela, ali je nakon traljavog udarca pucao pokraj vrata.

image

Marcel Sabitzer

INA FASSBENDER Afp

Morata je u karijeri igrao za najbolje svjetske klubove i zabio dosta golova, ali isto tako je često znao promašivati prigode koje je zaista bilo teško ne realizirati, a jednu takvu španjolski napadač nije realizirao niti sinoć u Dortmundu.

Strijelac jedinog pogotka za Borussiju u prvoj utakmici Sebastien Haller nije mogao predvoditi napad domaćeg sastava zbog ozljede, ali je umjesto Hallera epitet junaka Borussije ponio Julian Brandt, koji je u 34. minuti udarcem iskosa iz blizine probio Oblaka i poništio prednost Španjolaca iz prvog susreta.

Pet minuta kasnije Borussia iz Dortmunda stigla je u dobitnu poziciju nakon što je Nizozemac Ian Maatsen prizemnim udarcem naciljao lijevi donji kut vratara Oblaka, koji je možda mogao bolje reagirati kod prvog primljenog gola, ali kod pogotka Maatsena Slovenac nije imao previše izgleda.

image

Ian Maatsen

ODD ANDERSEN Afp

U drugo poluvrijeme gosti su ušli sa čak tri nova igrača u kadru, a ceh za veliki promašaj platio je i tragičar Morata. Ipak, Atletico se vrlo brzo vratio u igru za prolazak u polufinale nakon što je vlastitu mrežu u 49. minuti pogodio Hummels, koji je bio jedan od najslabijih igrača njemačkog sastava i u prvoj utakmici.

Correa je nakon što je zamijenio Moratu i reprizirao svog suigrača promašivši zicer za izjednačenje u stilu Morate. No, tanka je nit od junaka do tragičara, ali i obrnuto, pa je tako i Correa dočeko svoj trenutak slave u 64. minuti kada je iz trećeg pokušaja pogodio mrežu Borussije za izjednačenje na 2:2.

Nakon dva pogotka minusa Španjolci su se našli u pobjedničkom položaju, ali radost im je kratko trajala jer je Füllkrug u 71. mintui golčinom donio Nijemcima novu prednost, a potom je Sabitzer tri minute kasnije bacio Simeonea u očaj golom za 4:2, čime je Borussiji nakon golijade i vrhunske utakmice čekirao kartu za četvrtfinale Lige prvaka.

Paris Saint-Germain i Borussia Dortmund zaigrat će međusobno u polufinalu Lige prvaka! I jedni i drugi započeli su s minusom, zabili četiri komada i izveli pravu senzaciju!

KRAJ UTAKMICE U BARCELONI

KRAJ SUSRETA DORTMUNDA I ATLETICA, BORUSSIA JE U POLUFINALU!

image

Edin Terzić

INA FASSBENDER Afp

89.

GOOOOOL! Gotovo je, Kylian Mbappe odvodi PSG u polufinale! Domaćini imaju 4:1 i ukupnih 6:4! U više navrata zapucali su Parižani u ovoj akciji, prvo Mbappe nije uspio, zatim ni ni Asensio, a onda je Kounde dodao Mbappeu u pokušaju da otkloni opasnost i zvijezda PSG-a zatresla je mrežu.

88. Ovo je možda bila akcija koja će izbaciti Barcelonu! Trojica igrača Katalonaca išla su na dva Parižana, a Lewandowski je zapucao u blok umjesto da doda slobodnom Raphinhi na desnoj strani.

84. Pred nama je dramatična završnica. Barcelona lovi ukupnih minus jedan s igračem manje, a i Atleticu je potreban samo gol u Dortmundu da bi izborio produžetke.

78. Raphinha je opasno zaprijetio udarcem s ruba peterca, ali nije naciljao okvir gola.

73. Velika šansa za Barcelonu! Lewandowski je potegnuo s distance, odlično je to izgledalo, ali Donnarumma je na pravom mjestu.

74.

GOOOOOL! Kakva ludnica u Dortmundu, Borussia ima 4:2 preko Sabitzera i ukupnih 5:4 nad Atleticom! Preokret za preokretom u večerašnjim ogledima Lige prvaka!

image
ODD ANDERSEN Afp

71.

GOOOOOL! Füllkrug vraća Dortmund u vodstvo, na Westfalenu imaju 3:2 protiv Atletica! Ukupno je sada 4:4. Centarfor Borussije sjajno se snašao na ubačaj s lijeve strane i glavom pronašao suprotni kut.

64. GOOOOL! Atletico je zabio preko Coree za 2:2, u ovom momentu Terzić i Borussija Dortmund ispadaju iz natjecanja jer ukupni rezultat je 4:3 u korist Madriđana.

61.

GOOOOOOL! Mbappe je precizan s bijele točke za 3:1 PSG-a i ukupnih 5:4 u njihovu korist! Pogodio je Ter Stegen da će Mbappe gađati desno, ali ovo nije mogao obraniti.

image
FRANCK FIFE Afp

59.

Kazneni udarac za PSG zbog prekršaja Cancela na Dembeleu!

56. 🟥

Xavi je zaradio isključenje, očito je nešto prigovarao sucima.

54.

GOOOOOOOOOL! PSG ima vodstvo 2:1, ukupno je 4:4. Vitinha je zabio za Parižane, i to kakav pogodak! Potegnuo je Brazilac s 20-ak metara i neobranjivo naciljao lijevi kut.

52. Velika šansa za PSG! Dembele je pronašao Mbappea, a on proslijedio Ruizu, koji iz blizine cilja suprotni kut, ali pogađa izvan okvira.

49. Barcola je iskreirao opasnost pred Ter Stegenom udarcem iskosa, ali nije najbolje zahvatio loptu, stoga nema pogotka za PSG.

49.

GOOOL! Atletico je smanjio zaostatak na 1:2, ukupno je 3:3. Hermoso je šutirao glavom nakon kornera Madriđana,a iskusni Hummels u pokušaju bloka skrenuo loptu u mrežu.

image

Jose Gimenez slavi gol Atletica

ODD ANDERSEN Afp

46. Počinje drugo poluvrijeme Barcelone i PSG-a, u Dortmundu je startalo minutu-dvije ranije.

Mladi aduti večeras nam najavljuju velike karijere! Yamal (16) je asistirao za gol Barcelone, a osim što je asistirao za izjednačenje, PSG-ov Barcola (21) je najistaknutiji igrač prvog dijela. Na Westfalenu je Maatsen (22) donio potpuni preokret Terziću.

image

Ian Maatsen

ODD ANDERSEN Afp

Uzavrelo je na travnjacima Lige prvaka! Xavi je ostao s igračem manje nakon isključenja Arauja, pa morao izvaditi Yamala da bi uveo braniča Iniga Martineza. Nije mu to pomoglo, Parižanima je izjednačenje donio upravo bivši igrač Barcelone - Dembele. ogomnu prednost ima PSG u nastavku, moraju iskoristiti igrača više i nadoknaditi minus jedan.

Na drugoj lokaciji također spektakl! Edin Terzić u samo pet minuta okrenuo je Diega Simeonea, Borussia Dortmund u ovom trenutku ima ukupnih 3:2 i drži ulaznicu za polufinale.

image
ODD ANDERSEN Afp

KRAJ PRVOG DIJELA

45+3. Dembele je potegnuo iz voleja nakon ubačaja s desne strane, izgledalo je jako opasno, ali i prohujalo pored suprotne vratnice.

45+1. 🟨

Ruiz je zaradio opomenu zbog prekršaju na Pedriju. Nehotice ga je udario laktom i raskrvario mu nos.

40.

GOOOOOOOOL! Kakva večer, istovremeno gol i na drugoj lokaciji, PSG ima 1:1 u Barceloni! Barcola je poslao oštru nisku loptu u 16-erac, a Dembele prvi natrčao za izjednačenje.

39.

GOOOOOL! Borussia ima 2:0 i ukupnih 3:2 nad Atletico Madridom! Maatsen je sjajno uletio na rub peterca nakon uigrane akcije i zatresao mrežu Oblaka!

34.

GOOOOOL! Borussia Dortmund vodi 1:0 protiv Atletica! Hummels je poslao dugu dijagonalu, a Brandt savršeno primirio loptu i provukao ju pored Jana Oblaka! Ukupni rezultat trenutno je 2:2.

29. 🟥

Slobodni udarac za PSG i crveni karton za Arauja! Barcola je krenuo sam prema vratima, a stoper Barce stavio je ruku na njegovo rame, nakon čega je pariški mladić pao, a sudac Kovasc pokazao na bijelu točku, da bi ga VAR ispravio dojavom da je prekršaj bio izvan 16 metara. No, Urugvajcu ostaje crveni karton zbog prekršaja nad igračem u izglednoj prilici.

image

Ronald Araujo

FRANCK FIFE Afp

Ni Raphinha kao strijelac pogotka nije proslavio gol energično kao Joao Cancelo.

image
FRANCK FIFE Afp

28. Odlična šansa za PSG! Barcola je proigrao Mbappea, koji je šutirao desnicom s nekih 10 metara, no obranio je Ter Stegen i poslao loptu u korner.

25. Dembele je izveo udarac iz kuta, a čini se da je pokušaio direktno ugroziti gol Ter Stegena. Ipak nije ni naciljao okvir.

21. Raphinha je oštro ubacio po zemlji, Mendes uspio preusmjeriti loptu, a zatim je Lewandowski opasno potegnuo s 10-ak metara i prebacio okvir gola.

image

Raphinha

FRANCK FIFE Afp

16. Mbappe je zapucao glavom nakon ubačaja s desne strane, ali pogađa daleko iznad gola.

12. ⚽

GOOOOOOOOL! Raphinha zabija za vodstvo Barcelone! Brazilac je zabio Parižanima i u prvom susretu, i to dvaput! Lamine Yamal je namjestio "pola gola" sjajnim probojem po desnoj strani, Mendes ga nije uspio zaustaviti, a potom je Barcin dragulj poslao oštru loptu u peterac, gdje se Raphinha najbolje snašao.

11. Barcola je lijepim okretom blago poljuljao obranu Barcelone, ali izostalo mu je rješenja u nastavku akcije.

Luis Enrique mirno prati ogled protiv bivše momčadi. Na drugoj lokaciji čista suprotnost, Diego Simeone jedva se čekao razmahati rukama.

image
FRANCK FIFE Afp

5. Nismo vidjeli nijednu zanimljivu šansu u prvim minutama, PSG blago preuzima incijativu, dok je utakmica u Dortmundu isprekidana s nekoliko prekršaja.

Hakimi je propustio prvi ogled s Barcom, a danas na Montjuicu može očekivati zvižduke budući da je dijete Reala.

image
JOSEP LAGO Afp

1. Počele su uzvratne utakmice!

20.00 Stigli su i sastavi za utakmicu Borussije Dortmund i Atletico Madrida.

19.50 Stigli su sastavi za utakmicu Barcelone i PSG-a! U početni sastav Katalonaca vraća se Pedri, njihov dragulj koji tek lovi optimalnu formu nakon oporavka od ozljede. U prošloj utakmici ušao je u 61. minuti i asistirao za izjednačenje samo minutu kasnije.

Najavu piše: Marko Crnjak

Koji će zid pasti na Westfalenu, Žuti ili obrambeni Diega Simeonea? Malotko zna "ubiti" utakmicu kao Argentinac na čelu Atletico Madrida i zato ne bi čudilo da se vrati postulatima najstrože defenzive bez mrvice rizika, premda se davnih dana okrenuo ofenzivnijem nogometu.

S domaće strane, Borussia Dortmund nema razloga pretjerano kalkulirati - Edin Terzić mora nadoknaditi minus jedan (1:2) iz prvog susreta, koji se mogao izbjeći da je sreća pomazila Juliana Brandta u završnici, no pogodio je gredu.

- Moramo ostati strpljivi, smireni i usredotočeni. Potući ćemo se, pa što bude - kazao je Brandt uoči ogleda, dok je Terzić većinu govora na presici usmjerio ka navijačima.

- Svake godine stadion nam je rasprodan, to je jedinstvena situacija koja nam je pomogla bezbroj puta, nadamo se da će i u nadolazećem susretu. Kad izađete pred takve navijače, dužni ste dati i pokazati sve od sebe. Vjerujem da možemo stvoriti probleme Atleticu - kaže trener Borussije, koja lovi prvo polufinale od 2013. i zlatne generacije Lewandowskog, Reusa, Götzea...

Jadon Sancho oporavio se od viroze i bit će na raspolaganju Terziću, a ni Simeone nema novih imena na listi nedostupnih (otprije Depay, Lemar i Paulo), s tim da se branič Hermoso vratio u akciju nakon ozljede. Ne očekuju se značajne promjene u sastavu Argentinca, koji je nahvalio Antoinea Griezmanna, dvostrukog strijelca u pobjedi nad Gironom (3:1) prošlog vikenda i glavne prijetnje protivnicima u pohodu na prvo polufinale Atletica od sezone 2016./17.

Najavu piše: Marko Crnjak

Zajednički trenuci Luisa Enriquea i Xavija Hernandeza jedni su od najljepših u povijesti Barcelone. Današnji trener Paris Saint-Germaina komandirao je uz aut liniju, a ikona katalonskog kluba na centru terena u veličanstvenoj sezoni (2014./15.) koja će rezultirati trostrukom krunom na glavi Blaugrane. Danas će učenik i učitelj pokušati jedan drugoga "stajati glave" - Barca na Montjuicu nasuprot PSG-a brani 3:2 iz prvog ogleda četvrtine finala Lige prvaka.

Kylian Mbappé vjerojatno će postati noćna mora Kataloncima budući da ga, sudeći po brojnim izvještajima proteklih mjeseci, svi skorašnji putovi vode u Madrid. No, sada ima uranjenu priliku najaviti im se kao "krvnik", a društvo s Parka prinčeva nada se da će ju iskoristiti znatno uspješnije nego prvu. Ponajbolji nogometaš svijeta prije šest dana teško se mogao primijetiti u "zagrljaju" Ronalda Arauja i Julesa Koundéa, stoga je i upao u nemilost neugodne francuske kritike. Španjolski protivnici će, pak, ukazati na to da se pariška igra mora promatrati u mnogo širem kontekstu od jednog individualca.

- Ne smijemo im uopće dati loptu, ne samo zbog Mbappéa, nego i Ousmanea Dembelea i Bradleya Barcole, koji su također jako opasni. Moramo biti oprezni, PSG ne želi nam dati da dišemo. Imamo gol prednosti, ali nastojat ćemo se ponašati kao da utakmica kreće "iz nule" - najavio je Pedri, koji posljednjih tjedana pokušava vratiti top formu nakon novih problema s koljenom, stoga i stavlja veliki naglasak na nadolazeći izazov.

- Mislim da će mi to biti jedna od najvažnijih utakmica u karijeri. Jako dugo želim ponuditi dobre večeri svom klubu, vjerujem da će nam pomoći i naši navijači.

Nedvojbeno hoće, budući da Barcina vojska s tribina ne pamti polufinale Lige prvaka još od sezone 2018./19., a i to bi najrađe zauvijek zaboravili jer Liverpool ih je eliminirao senzacionalnim preokretom 4:0 (uk. 4:3) na Anfieldu. Govoreći o obratima, treba spomenuti da se PSG u pravilu loše nosi s uzvratnim utakmicama nokaut faze LP u kojima mora loviti rezultat. U recentnom razdoblju u takvu ih je situaciju dvaput doveo Real (2017./18. i 2021./22.) te jednom Manchester City (2015./16.) i Manchester United (2018./19.), pritom su Parižani svaki od tih dvomeča završavali pognute glave. Naravno, prisjećaju se i epskog poraza upravo od Barce u osmini finala 2016./17. (4:0 pa 1:6), a na jučerašnji dan prije devet godina Katalonci su ih ispratili iz četvrtfinala 5:1 slavljem. Ipak, Xavi ne shvaća povijesni teret PSG-a kao segment koji danas igra značajnu ulogu...

- Ne sumnjam da ćemo patiti, mislim da će utakmica biti vrlo slična prvoj, premda Luis Enrique ima toliko opcija da ne možete ništa predvidjeti. On je jedan od najboljih trenera na svijetu, uz Pepa Guardiolu i Luisa Aragonesa najviše je pridonio mom nogometnom životu. Znam jedino da nas čeka odlična momčad i da u životu nisam vidio utakmicu u kojoj Enrique ne inzistira na napadu. Ključno je da budemo momčad, Montjuic bi trebao biti pun čarobnih noći, baš poput Camp Noua - pjesnički je Xavi zaokružio najavu ogleda.

Barcelona nema problema s ozljedama, dok PSG ne može računati na Kimpembea, Kurzawu i Sergija Rica. Mukiele je, pišu Francuzi, spreman za akciju, a najsretnije vijesti rezervirao je povratak Achrafa Hakimija, snažne karike na desnom dijelu terena. Očekuje se da će ga Enrique poslati od prve minute te, za razliku od prvog dvoboja, od početka koristiti mladog dragulja Zaire-Emeryja, ali i urediti napadačku liniju. Marco Asensio nije zadovoljio u "špici", njegovo mjesto trebao bi preuzeti ili Barcola ili Goncalo Ramos.

- U Barcelonu dolazimo s velikom željom i pozitivnim gledištem, za nas je to finale. Promijenit ćemo sve što nije funkcioniralo i voditi rat, uvjeren sam u sposobnost svoje momčadi - poručio je Enrique.

Izbori li PSG polufinale, bit će im to treći put u pet godina da se nalaze u europskih top 4, što je doseg vrijedan svake hvale iako će se mnogi "izrugati" izostankom trofeja. U navedenom razdoblju tri puta su se u polufinalu LP našli samo Man. City i Real.

Linker
16. travanj 2024 23:23