CROPIX
OVO SE NE PAMTI GODINAMA

VIDEO: DUGAČKI REDOVI NA MAKSIMIRU PET DANA UOČI UTAKMICE GODINE Svi žele na Dinamo, Zagreb opet živi san Lige prvaka, pogledajte scene pred stadionom

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 24. kolovoz 2018. 13:09

Dinamo je u petak u 10 sati počeo prodavati ulaznice za uzvrat play-offa s Young Boysima, a već prije 10.30 ispred ticket pointa stvorio se red.

'Zmija' koja je nekad bila normalna ispred blagajni uoči europakih utakmica, vratila se u Maksimir, red je vremenom bivao sve dulji...

Dinamova 'groznica' opet trese Zagreb, Bjeličina momčad uspjela je ono što je zadnjih godina bila rijetkost.

Uz sve to što su igrači dosad pokazali na terenu, pomažu i pristupačne cijene ulaznica u pretprodaji: sjever 30, istok 40, zapad 60 kuna. A red je bio i pred blagajnom za godišnje ulaznice, Dinamo je za još dva dana produljio prodaju godišnjih ulaznica za članove kluba.

VIDEO: TOMO NIČOTA

Kako je krenula prodaja ulaznica, mogla bi posjeta premašiti i optimistična očekivanja oko 25 tisuća ljudi, Maksimir bi protiv Švicaraca mogao bit pun. Dinamo je hit u gradu!

Prekrasnu atmosferu pred stadionom na najljepši je način zaokružio veliki potez dvaju Dinamovih uzdanica Amera Gojaka i vratara Danijela Zagorca, koji su navijačima podijelili boce s vodom i malo im olakšali čekanje na papirić vrijedan, nadamo se, Dinamove povijesne sezone u Ligi prvaka.

Linker
18. svibanj 2024 08:24