OLI SCARFF Afp
HRVATI U LIGI PRVAKA

VIDEO: Gvardiol demonstrirao klasu i moć, bivši dinamovac asistirao za povijesni pogodak

U večerašnjim utakmicama nastupila su tri hrvatska nogometaša dok ih je još toliko bilo na klupama
Piše: SNObjavljeno: 18. rujan 2024. 23:10

U reprizi finala Lige prvaka iz 2023. Manchester City i Inter su podijelili bodove (0:0). Joško Gvardiol je standardno zauzeo mjesto na lijevoj strani obrane ‘Građana‘ i još jednom pokazao da je jedan od najboljih obrambenih igrača na svijetu. Gvardiol je bio neprelazan u obrani Cityja i za svoju izvedbu je od Sofascore dobio ocjenu 8,7 što je bila najbolja ocjena bilo kojem igraču na toj utakmici. Mateo Kovačić je nakon oporavka od ozljede utakmicu pratio s klupe.

image

Gvardiol protiv Intera

SOFASCORE ZA SN

Nikola Moro bio je u početnoj postavi Bologne u domaćem remiju protiv Šahtara (0:0). Hrvatski veznjak odigrao je prvih 65 minuta utakmice i za to dobio ocjenu 6,9 na Sofascoreu. Martin Erlić je susret pratio s klupe talijanskog kluba baš kao i Bartol Franjić s ukrajinske.

Marko Tolić je do ljeta bio član Dinama, ali ako je otišao na vrijeme da ne svjedoči povijesnom porazu od Bayerna, bio je svih 90 minuta na terenu dok je njegov Slovan upisao uvjerljiv poraz od Celtica (1:5). Tolić je za svoju igru ocijenjen sa 6,2, a susret će pamtiti i po tome što je u 60. minuti asistirao Wimmeru za prvi gol Slovana u Ligi prvaka u povijesti.

Asistenciju Tolića pogledajte OVDJE.

Linker
19. rujan 2024 03:23