Thibaut Courtois nije mogao vjerovati što je napravio

 Andrew Yates/Imago Sportfotodienst/Profimedia
ČEGA SU SE NAPILI?

VIDEO Horor-izvedbe ponajboljih vratara svijeta, dva nevjerojatna kiksa u 20 minuta: ‘Bože dragi, ispucaj je!‘

Prvo je Courtois darivao Salaha, a onda je Alisson uzvratio poklonom Viníciusu
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 21. veljača 2023. 22:11

Horor-večer proživljavaju vratari Liverpoola i Real Madrida u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka na Anfieldu. Gotovo je nevjerojatno da su se dva najveća kiksa sezone u elitnom klupskom natjecanju dogodila na istoj utakmici, u istom poluvremenu. Kao da je u njih ušao duh Lorisa Kariusa, Thibaut Courtois i Alisson Becker svojski su se pobrinuli da na kraju sezone završe u kompilaciji komičnih pogrešaka.

Prvi je "zablistao" Courtois, kojemu je Dani Carvajal u 14. minuti vraćao loptu s otprilike 30 metara. Belgijac je prihvatio loptu prsima, pa je krenuo smirivati prije ispucavanja, ali u tom trenutku pred njim se već ukazao Mohamed Salah i zakucao je u mrežu za 2:0.

U 36. minuti domaćini su uzvratili poklon. Umjesto da ispuca loptu koju mu je uputio Joe Gomez, Alisson ju je krenuo vraćati 25-godišnjem stoperu i u sekundi požalio. Vinícius je natrčao poput Salaha, a lopta se odbila u mrežu za 2:2. Alan Shearer, stručni komentator BBC-ja, nije se mogao načuditi događajima na Anfieldu.

"Ne mogu vjerovati kakve pogreške gledam. Užasna pogreška Courtoisa, a onda ista stvar od Alissona. Bože dragi, Alissone, ispucaj je!", komentirao je Shearer.

Courtoisovu pogrešku pogledajte ovdje, a Alissonovu ovdje.

Linker
03. svibanj 2024 16:02