Andrij Lunin u avionu

 SCREENSHOT (TIKTOK)
IZNENAĐUJUĆA GESTA

VIDEO: Igrač Reala dobio počast u avionu, pilot se javio putnicima: ‘Zahvaljujući njemu su u finalu‘

Andrij Lunin upisao je 31 nastup za Real ove sezone te je 12 puta sačuvao čistu mrežu
Piše: SNObjavljeno: 03. lipanj 2024. 17:05

Madridski Real u subotu je osvojio još jedan trofej Lige prvaka. Na zadnjoj stepenici kapitulirala je Borussia Dortmund, španjolski klub slavio je rezultatom 2:0 i podigao pehar.

Jedan od najzaslužnijih što je Real došao do naslova jest ukrajinski vratar, Andrij Lunin. Tijekom cijele sezone branio je na vrlo visokoj razini, a posebno se istaknuo u raspucavanju protiv Manchester Cityja obranio dva kaznena udarca. U finalu je ipak susret proveo na klupi, a između vratnica stajao je Thibaut Courtois.

Ipak, sve što je napravio nije prošlo nezapaženo. Naime, tijekom leta za London, pilot mu se obratio porukom:

- Imamo vrlo posebnog putnika u avionu, Andrija Lunina. Zahvaljujući njemu, Real je u finalu i molim vas sve da mu date veliki pljesak, svi koji navijaju za naš Madrid. Hala Madrid!

@relevo_deportes El piloto del avión en el que viajó #Lunin hasta #Wembley quiso acordarse de su temporada. ? "El #Madrid está donde está gracias al trabajo que ha hecho durante esta temporada". #DeportesEnTikTok #TikTokDeportes #tiktokfootballacademy #Fútbol #Football #RealMadrid #ChampionsLeague #UCL #Champions ♬ sonido original - Relevo

Ovaj 25-godišnji Ukrajinac upisao je 31 nastup za Real ove sezone te je 12 puta sačuvao čistu mrežu prema Transfermarktu.

Linker
02. srpanj 2024 19:39