LLUIS GENE Afp
POGLEDAJTE PROMAŠAJ

VIDEO: Iz rubrike ‘vjerovali ili ne‘! U zadnjim sekundama propustio matirati Barcelonu na Camp Nouu

Džoker s klupe nije opravdao povjerenje trenera koji je u konačnici zbog njega ostao u nevjerici
Piše: SNObjavljeno: 23. studeni 2021. 23:30

Legenda Barcelone Xavi Hernandez debitirao je kao trener u Ligi prvaka, ali njegovi su nogometaši propustili uprihoditi sva tri boda protiv žilave Benfice. Dapače, u posljednjim je sekundama napadač portugalskog sastava Haris Seferović zapucao stopostotnu šansu.

Susret je završio remijem (0:0) pa Barcelona i dalje ima dva boda prednosti nad Benficom. No, ako Benfica pobijedi u zadnjem kolu kijevski Dynamo na domaćem terenu, onda i Barcelona mora pobijediti Bayern u Münchenu. U slučaju istog broja bodova (pobjeda Benfice i remi Barçe) u prednosti je Benfica koja je doma dobila Katalonce 3:0.

image
JOSEP LAGO Afp

Xavijeva je momčad imala brojne šanse, bila je bolja i uvjerljivija, no do pogotka nije došla. Pogađali su se okviri, golovi su padali iz zaleđa, a na samome je kraju mogla i Benfica do trijumfa.

Džoker s klupe Haris Seferović ušao je u igru u 81. minuti, a samo nekoliko sekundi prije kraja dvoboja imao je zicer nad zicerima. Našao se u situaciji 'jedan-na-jedan' s Ter Stegenom, uspio ga i prebaciti, da bi finalni udarac sa šest metara poslao pored gola.

Trener Jorge Jesus u nevjerici je čupao kosu, zajedno s ostatkom momčadi.

NEVJEROJATAN SEFEROVIĆEV PROMAŠAJ POGLEDAJTE OVDJE.

U skupini E Bayern je na prvome mjestu s 15 bodova, Barcelona druga sa sedam, zatim Benfica s pet bodova, a na začelju kijevski Dynamo s jednim osvojenim bodom.

Linker
25. travanj 2024 13:31