Josip Juranović

 JOHN MACDOUGALL Afp
AKCIJA ZA PAMĆENJE

VIDEO: Kakva drama u Berlinu! Union poveo nakon sjajne reakcije Juranovića, Braga okrenula u zadnjoj sekundi

Union Berlin je u 30. minuti poveo protiv Brage u drugom kolu Lige prvaka
Piše: SNObjavljeno: 03. listopad 2023. 20:43

Union Berlin je u drugom kolu Lige prvaka ugostio Bragu. Domaćin je zabio već u četvrtoj minuti, ali taj gol je poništen jer je lopta koju je poslao Juranović u začetku akcije njegovog suigrača pronašla u zaleđu.

Juranović je svoju dobru partiju ipak uspio potvrditi tako što je započeo akciju za vodstvo Uniona u 30. minuti. Hrvatski je reprezentativac ukrao loptu i odmah ju proslijedio do Krala koji je sjajnom asistencijom uposlio Beckera koji je izbio sam pred golmana i uspio loptu pored njega ugurati u gol za 1:0.

UNIONOV GOL POGLEDAJTE OVDJE.

U 37. minuti Becker je zabio i za 2:0. Tousart je glavom prebacio loptu za Beckera koji je opet pobjegao obrani i poentirao za povećanje vodstva.

DRUGI GOL UNIONA POGLEDAJTE OVDJE.

Ubrzo je pao i novi gol, a ovoga puta u 41. minuti je zabila Braga. Golman Uniona je odbio pokušaj iz daljine, ali obrana domaćina je zaspala pa je na loptu natrčao Niakate i pospremio loptu u mrežu za 2:1.

GOL BRAGE POGLEDAJTE OVDJE.

U 51. minuti vidjeli smo potez utakmice, a potencijalno i cijelog kola Lige prvaka. Lopta se nakon kornera odbila do Brume koji je opalio s 30-ak metara i pogodio u mrežu za izjednačenje.

GOLČINU BRUME POGLEDAJTE OVDJE.

Taman kad se činilo da će ekipe podijeliti bodove, u četvrtoj minuti sučeve nadoknade Braga je došla do preokreta i velike pobjede. Castro, koji je ušao u 86. minuti, je zabio prizemnim udarcem s 20-ak metara.

GOL ZA POBJEDU POGLEDAJTE OVDJE.

Linker
25. travanj 2024 04:26