Jamie Carragher s navijačima Borussije

 SCREENSHOT
‘TREBAM SMIRITI ŽIVCE‘

VIDEO: Legendarni igrač završio u Žutom zidu, popio osam piva pa alkoholiziran vodio intervju

‘Pojeo sam čizburger oko pola dva. To bi moglo objasniti zašto nespretno govorim‘, rekao je Carragher
Piše: SNObjavljeno: 02. svibanj 2024. 08:38

Osim same Borussije Dortmund, uzbudljivu večer u Ligi prvaka imala je i legenda Liverpoola Jamie Carragher, koji je u angažmanu CBS Sporta imao priliku provesti utakmicu s navijačima njemačke momčadi u "Žutom zidu".

Iako je bio na radnom putu, Carragher se pridružio slavlju i doslovno "upijao" atmosferu prije početka utakmice. Stojeći u moru žutih majica, Carragher je rekao:

- Upravo sam izašao ispred stadiona. Nalazimo se u Signal Iduna Parku sa svim navijačima Dortmunda. Apsolutno me obožavaju! Sad idem po pola litre. Trebam piće da se ohladim, da smirim živce za veliku utakmicu.

Carragheru je tada dano piće, a Englez nije štedio vrijeme nego je ubrzo počeo piti uz "zvučnu podlogu" navijača Dortmunda koji su skandirali: ‘Pij, pij, pij.‘

Analitičar CBS-a nastavio je sa "zabavom" i na utakmici, pa se tako snimao kako pije i pokušava skandirati s navijačem na kultnom žutom zidu Dortmunda.

- Vau, mislim da je popio previše Heinekena - našalio se njegov kolega Micah Richards tijekom prijenosa poluvremena.

Navijači Dortmunda imali su mnogo razloga za slavlje, njhova momčad osigurala je 1:0 pobjedu nad PSG-om pogotkom Niclasa Füllkruga. Piće je Carraghera naizgled zateklo dok je razgovarao s kolegama u studiju nakon utakmice.

image
Sebastian Räppold/matthias Koch/imago Sportfotodienst/profimedia

- Jesi li dovoljno trijezan za ovo, Jamie? - upitala je pomalo zabrinuta voditeljica Kate Abdo, na što je Englez odgovorio:

- To je zapravo dobra poanta. Nisam previše jeo. Pojeo sam čizburger oko pola dva. To bi moglo objasniti zašto nespretno govorim jer sam popio oko osam krigli u žutom zidu. Imam novu obitelj, obitelj i prijatelje. Svi smo pazili jedni na druge.

Uslijedio je simpatičan intervju s jednom od zvijezdi večeri, Jadon Sancho je gostovao u mix zoni, a Carragher ga je među ostalim pitao mogu li otići zajedno na nekoliko piva ako Borussia stigne do finala Lige prvaka. Sancho se nasmijao i odgovorio da ne pije.

Linker
02. svibanj 2024 08:39