Zlatan ibrahimović

 ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Alessandro Bremec/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia
VRAĆA LI SE?

VIDEO: Legendarni Zlatan Ibrahimović pojavio se na starom mjestu, odmah su krenule kolati priče...

Stigao je posjetiti igrače prije ogleda u Ligi prvaka, a još se ne zna što će raditi nakon predaha
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. rujan 2023. 19:35

Zlatan Ibrahimović ovoga se ponedjelka pojavio u trening centru Milana nakon što su Rossoneri u subotu doživjeli težak poraz protiv gradskog rivala Intera (5:1). Šveđanin hrvatskog porijekla posjetio je Milanello prvi put nakon što se oprostio od profesionalnog igranja nogometa na kraju prošle sezone.

Iako su se odmah pojavile spekulacije kako je Milanov trener Stefano Pioli pozvao legendarnog Ibru kako bi igračima održao motivacijski govor uoči ogleda Lige prvaka s Newcastleom, iz tabora talijanskog velikana uvjeravaju da je riječ o isključivo prijateljskom posjetu.

- On je jedan od nas, bilo ga je zadovoljstvo trenirati. Budućnost? Došao je ovdje kao prijatelj, ne znam što će biti dalje. On uživa u svom životu i u svojoj obitelji i nisam siguran je li odlučio što sljedeće želi raditi. No, što god to bilo, bit će uspješno – rekao je Pioli.

Objasnio je kako je Zlatan trebao doći još u petak, ali je imao obvezu, nastupio je u humanitarnoj utakmici u Ljubljani za pomoć žrtvama velikih poplava koje su nedavno pogodile Sloveniju.

Calciomercato tvrdi kako bi Milanov direktor Giorgio Furlani želio da se Ibrahimović aktivira u klubu. Navodno bi mu povjeriti ulogu direktora koji će povezati svlačionicu i urede.

Zlatan na ponudu koja mu je predočena ljetos još nije odgovorio, odlučio je uzeti time-out kako bi razmislio o svemu.

Nije Milan jedini koji želi legendarnog napadača. Kao svog suradnika želio bi ga angažirati Enzo Raiola, nećak preminulog Ibrahimovićevog agenta Mina Raiole. Enzo se razišao s Rafaelom Pimentom koja je preuzela vođenje agencije Mina Raiole te trenutačno zastupa 33 igrača, između ostalih i Gianluigija Donnarummu, Marija Balotellija, Ismaela Bennacera...

A Pioli je najavio ogled s Newcastleom.

- Mi smo odgovorna, ujedinjena i jaka momčad. Razočaranje je veliko, ali svjesni smo da je početak sezone i da sutra imamo priliku pokazati da nismo ono što smo pokazali u derbiju. Igranje u Ligi prvaka pred našim navijačima je uzbudljivo, znamo u kakvom ćemo okruženju naći – kazao je Milanov trener.

Linker
27. srpanj 2024 02:20