IPA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
MODRIĆ SE ZAHVALIO

VIDEO: Luka to zaslužuje! Pogledajte prekrasnu scenu sa San Sira: ‘Ovo bi trebala postati tradicija‘

‘San Siro zna što je nogomet, kakvo su samo poštovanje pokazali navijači Intera....‘
Piše: SNObjavljeno: 16. rujan 2021. 08:34

Luka Modrić i njegov Real Madrid s punim su se plijenom vratili iz Italije. Nije bilo lako, Inter je na trenutke izgledao kao bolja momčad na terenu, ali kasni pogodak Rodryga (89') donio je slavlje gostima iz Madrida.

Modrić je na San Siru odigrao 80 minuta, a onda ga je zamijenio mladi Eduardo Camavinga. A upravo se tijekom te izmjene dogodio jedan poseban trenutak.

Naime, dok je napuštao travnjak, hrvatski kapetan uživao je u ovacijama tribina. Naklonili su se, dakle, Luki i navijači Intera koju su ga pljeskom ispratili s terena.

"Ovo je najbolji način za započeti Ligu prvaka. Hvala San Siru na posebnom trenutku", komentirao je Luka preko Instagrama.

A oduševljeni su i navijači koji po društvenim mrežama hvale Modrića, ali i potez ljubitelja Intera.

"Ovacije za igrača kojeg zahvaljujući njegovim igrama voli čitav svijet. Don Luka, ovo bi trebala postati tradicija u svim utakmicama"; "Nadam se da će ovo postati navika navijača koji će ga ovako pozdravljati sve dok se ne oprosti od nogometa"; "Kakvo su poštovanje pokazali navijači Intera, znali su prepoznati Lukin doprinos"; "San Siro zna što je nogomet", samo su neki od komentara po društvenim mrežama.

VIDEO S PREKRASNOM SCENOM POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 03:22