SALIH ZEKI FAZLIOGLU Anadolu Agency Via Afp
LIGA PRVAKA

VIDEO: Man. City natrpao mrežu Club Bruggea, Domagoj Vida skrivio jedanaesterac u potopu Bešiktaša

Odigrane su prve dvije utakmice 3. kola Lige prvaka u skupinama A i C
Piše: SNObjavljeno: 19. listopad 2021. 20:44

U skupini A Manchester City je pregazio Club Brugge sa 5:1, dok je u skupini C također, slavio gost, Sporting iz Lisabona je pobijedio Bešiktaš u Istanbulu sa 4:1.

Engleski prvak obračunao se s Club Bruggeom s lakoćom. U prvom su mrežu tresli Joao Cancelo (30.) i Riyad Mahrez (43.), a u drugom Kyle Walker (53.) i Cole Palmer (67.), da bi Alžirac Mahrez svojim drugim golom u 84. minuti stavio točku na i. Jedini strijelac za Club Brugge bio je Vanaken u 81. minuti.

Sve golove s utakmice Club Brugge - Manchester City pogledajte OVDJE.

U Istanbulu je Sporting poveo golom Coatesa u 15. minuti, izjednačio je Larin u 24., da bi u 27. minuti Coates svojim drugim golom vratio goste u vodstvo. Onda je u 43. minuti hrvatski reprezentativac Domagoj Vida skrivio jedanaesterac. Glavom je nakon kornera Sportinga pucao Coates, lopta je pogodila Vidu leđima okrenutog u ispruženu ruku, a glavni sudac utakmice Slovenac Slavko Vinčić isprva se nije oglasio.

Ali reagirao je VAR i Vinčić je naknadno dosudio jedanaesterac koji je iskoristio Pablo Sarabia. Konačnih 4:1 za Sporting postavio je Paulinho u 89. minuti.

Najzanimljivije trenutke s utakmice Bešiktaš - Sporting pogledajte OVDJE.

Linker
20. travanj 2024 23:35