MIGUEL MEDINA Afp
UVJERLJIVI ROSSONERI

VIDEO: Milan napunio mrežu suparnika uoči okršaja s Dinamom! Diaz poput Messija, akciju započeo s centra i zabio

U susretu 11. kola talijanske Serie A nogometaši Milana su bili sigurni pred svojim navijačima
Piše: Ivan AlaupovicObjavljeno: 22. listopad 2022. 20:10

Suparnik s kojime će se Dinamo u utorak susresti na Maksimiru u sklopu 5.kola skupine E Lige prvaka, Milan na svojem je terenu s 4:1 slavio protiv Monze u 11. kolu talijanskog prvenstva. Pobjeda je ‘‘rossonere‘‘ barem privremeno gurnula na drugu poziciju talijanske Serie A, s utakmicom više od Atalante.

Dva pogotka zabio je španjolski internacionalac Brahim Diaz (23). Posebno je upečatljiv bio njegov prvi pogodak u kojemu je solo prodorom prošao cijelu obranu gostujućeg sastava i zabio pored nemoćnog Di Gregorija.

Majstoriju Diaza kod prvog gola pogledajte OVDJE.

Drugi gol Diaza pogledajte OVDJE.

Za treći gol pobrinuo se Divock Origi (27) koji je u 65. minuti povisio prednost Milana. Dodajmo kako je za Milan od prve minute igrao naš Ante Rebić kojemu je ovo bio treći start od početka sezone. Igrao je do 61. minute kad je umjesto njega u igru ušao Rafael Leão.

Utješni gol Monze pogledajte OVDJE.

Portugalcu su bile potrebne 24 minute da se i on upiše u listu strijelaca. Iskoristio je povratno dodavanje Thea Hernandeza i zabio četvrti pogodak za svoju momčad. Jedini pogodak za goste zabio je Filippo Ranocchia. Očito je trener Milana Stefano Pioli odlučio u današnjoj utakmici malo odmoriti neke od svojih stožernih igrača jer su osim Leãa koji je ušao u igru, na klupi čitav susret proveli Sandro Tonali i Olivier Giroud, dvojac koji se očekuje od prve minute protiv Dinama.

Gol Leaa za 4:1 pogledajte OVDJE.

Linker
26. travanj 2024 01:58