JAVIER SORIANO Afp
NE PRESTAJE ODUŠEVLJAVATI

VIDEO: Modriću navijači masovno ostavljaju isti znak! Pogledajte novi show hrvatskog Maestra

Ponovno je Luka lakoćom rješavao guste situacije i pronalazio rješenja, besprijekorno čuvao loptu...
Piše: JL.Objavljeno: 12. listopad 2022. 17:21

Real Madrid već u utorak mogao je zaraditi ulaznicu za nokaut fazu Lige prvaka. Za taj pothvat bila im je potrebna pobjeda nad Šahtar Donjeckom pod vodstvom našeg trenera Igora Jovičevića. No, Kraljevi su ostali momčad koja je morala ganjati kakav-takav plijen, što im je za rukom pošlo u posljednjim sekundama ogleda, kada je Rudiger (90+5‘) postavio 1:1.

Luka Modrić ogled u Varšavi, privremenom domu ukrajinskog sastava, započeo je na klupi za pričuve, a menadžer Carlo Ancelotti u igru ga je uveo u 57. minuti na mjesto Aureliona Tchouamenija, pri rezultatu 1:0 za Šahtar. Iako je igrao tek nešto više od pola sata, ‘maestro‘ Vatrenih ponovno je oduševio gledatelje.

Modrićeve najbolje poteze u ogledu sa Šahtarom pogledajte OVDJE

Pojavila se i kompilacija njegovih najboljih poteza, koja dokazuje da pored neuništivog kapetana hrvatske reprezentacije atrakcije nikada ne izostaje. Ponovno je Modrić lakoćom rješavao guste situacije i pronalazio rješenja, besprijekorno čuvao loptu u posjedu svoje momčadi, a pokazao je i nekoliko interesantnih dribling poteza.

Rubrika komentara na spomenuti video uradak pršti od pohvala, među kojima se nalaze i emotikoni jarca, koji aludiraju na epitet "GOAT"-a (eng. "jarac") našem veznjaku. GOAT, kao "Greatest of all time", odnosno najbolji svih vremena, raščlanimo li poznatu skraćenicu u svijetu sporta.

Linker
08. svibanj 2024 04:19