Goran Mehkek/Cropix
POMOĆ SUIGRAČA

VIDEO: 'MOŽEMO BITI DRUGI U SKUPINI!' Dinamov junak iz Norveške otkrio: 'Džeko i Pjanić su me upozorili gdje je Atalanta najjača...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. rujan 2019. 10:12

Dinamo u srijedu kreće s ovogodišnjom epizodom u Ligi prvaka. Uoči utakmice protiv Atalante Amer Gojak i Arijan Ademi složno su utvrdili kako Modri imaju šanse za dobar rezultat.

"Prednost je to što kod kuće otvaramo i u slučaju pobjede će nam značiti puno na samopouzdanju. Jako nam je bitna ova utakmica i nadam se punom stadionu", rekao je Gojak dok je Ademi dodao:

"Atalanta je odličan protivnik, odlična ekipa s dosta individualne kvalitete, pogotovo prema naprijed. Sigurno da će biti teško, ali vjerujem u nas i dat ćemo sve od sebe."

Dinamov kapetan smatra i kako će momčad s Maksimira izbjeći posljednje mjesto u skupini.

"Dinamo je ove godine pokazao kvalitetnu igru i odličan pristup. Sigurno je da nas očekuje težak posao. To su sve odlične, jako kvalitetne ekipe. Idemo utakmicu po utakmicu, vjerujem u nas i vjerujem da možemo izboriti drugo ili treće mjesto."

Gojak je u sezonu ušao u odličnoj formi - postigao je odlučujući gol Rosenborgu, a bio je uspješan i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine. Reprezentativnu stanku je iskoristio i da popriča s Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem o Atalanti. Što su mu oni rekli pogledajte u videu:

Pogledajte podcast Sportskih novosti Dinamo u Ligi prvaka u kojem gostuju proslavljeni bivši nogometaši modrih i aktualni trereni Ognjen Vukojević i Andrej Panadić:

Linker
26. travanj 2024 17:37