Screenshot
DRAMA NA TERENU

VIDEO Mučne scene u Ligi prvaka: Mlada uzdanica Liverpoola ostala nepomično ležati na travnjaku

Prvo je počeo ‘teturati‘, a onda je potpuno izgubio kontrolu nad svojim tijelom
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 14. ožujak 2023. 17:48

Još jedna nemila scena s nogometnih travnjaka... Ben Doak glavni je lik zabrinjavajućeg prizora u utakmici UEFA Lige prvaka mladih između Liverpoola i Sportinga u četvrtini finala.

Naime, 17-godišnjak je izvukao deblji kraj iz zračnog duela na samom početku utakmice. Igrač Sportinga ostao je na nogama, a Doak je počeo "teturati", a zatim i pao na travnjak. Glavni sudac odmah je pokazao znak medicinarima mladih Redsa, a sanacija je trajala preko dvije minute.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Srećom, Doak je uspio stati na noge, ali nije bilo šanse da nastavi igrati, stoga je Ranel Young zauzeo njegovu poziciju. Redsi su u konačnici izgubili 0:1, a jedini pogodak postigao je Rodrigo Ribeiro.

Inače, Doak je jedan od najcjenjenijih mladih igrača Liverpoola i upisao je pet nastupa za prvu momčad pod vodstvom Jurgena Kloppa. U Redse je stigao iz Celtica prošle godine, a prognozira mu se svjetla budućnost. Sa 17 godina konkurirao je za angažman u reprezentaciji Škotske, no izbornik Steve Clarke ipak ga je izostavio, stoga trenutno igra u U-21 momčadi.

Još nema novosti o tome u kakvom je Doak trenutno stanju.

Linker
24. travanj 2024 22:58