screenshot
POTEZ PREVIŠE

VIDEO: NA OVAKVE STVARI DEFINITIVNO NISMO NAVIKLI KOD ARGENTINSKOG ČAROBNJAKA Pogledajte situaciju nakon koje je Leo Messi mogao zalediti Anfield!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. svibanj 2019. 23:52

Nogometaši Liverpoola ostvarili su nevjerojatan pothvat nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu sa 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice.

Odlično je počelo za Jürgena Kloppa i Redse koji su poveli već u sedmoj minuti susreta preko Divocka Origija. Kapetan Henderson odlično je prošao kroz srce obrane Barcelone, pucao s desetak metara, a na odbijenu loptu naletio je Belgijanac koji nije imao težak posao pospremiti loptu u praznu mrežu.

Barcelona je potom krenula po izjednačenje i stvorila nekoliko dobrih prilika od kojih je najbolja bila ona u 16. minuti kada je Jordi Alba idealno poslužio Messija na desetak metara od gola, ali je Argentinac maksimalno zakomplicairao stvar i krenuo u nepotreban dribling umjesto da se odlučio za udarac. Istina, i Alba je mogao završiti posao puno ranije, ali je odlučio biti nesebičan.

Kako god bilo ovo nije bilo slično argentinskom čarobnjaku koji uglavnom ovakve situacije riješava hladnokrvno i bez imalo razmišljanja.

Linker
04. svibanj 2024 01:26