Screenshot: Twitter
TEŠKI TRENUCI

VIDEO: NAKON DEBAKLA U PARIZU ENRIQUE IZGUBIO ŽIVCE Barcelonin trener zamalo je prebio novinara: 'Tri su ga osobe morale čuvati'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2017. 09:49

Teška večer za Barcelonu na Parku prinčeva i nije čudo što je Luis Enrique izgubio živce nakon susreta pri untervjuu za TV3.đ

Novinar ga je pitao što se točno dogodilo i zašto nije nešto promijenio nakon prvog poluvremena, na što mu je Enrique odgovorio: "Očito nisi dobro gledao utakmicu jer smo promijenili dosta toga. Promijenili smo i formaciju jer smo htjeli da Messi igra bliže suparničkom golu i trudili se bolje čuvati suparnike. Ali jasno je da sam ja kriv i preuzimam odgovornost, nemoj da te to brine".

Enrique je mislio na promjenu taktike iz 4-3-3 u 4-2-3-1, a novinar TV3 je Jordi Grau s kojim Barcin trener očito ima neke neraščišćene račune.

"Ali i kada pobijedilo želim da me smatraš odgovornim i da me jednako tretiraš u intervjuima. Želim da takav ton koristiš kad i pobijedimo, taj isti ton koji upravo koristiš", dodao je ljutiti Enrique".

Ali tu priči nije kraj. Po završetku intervjua koji su snimile televizijske kamere navodno je zamalo došlo do fizičkog sukoba između Enriquea i novinara, što je otkrila novinarka Susana Guasch.

"Tri su osobe morale čuvati Enrique da ne udari mog kolegu".

Linker
27. travanj 2024 02:55