Gareth Bale

 Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
KRIVI TAJMING

VIDEO Navijači Reala bijesni na bivšu zvijezdu zbog objave nakon debakla: ‘Stari, pa izgubili smo 4:0‘

Dok je njegova bivša momčad tugovala zbog poraza na Etihadu, Bale je slavio postignuća na golfu
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. svibanj 2023. 15:17

Koliko je Garethu Baleu bilo stalo do Real Madrida i nogometa, vidjeli smo još dok je bio njegov član. Potkraj ugovora primao je ogromnu plaću, a uglavnom je sjedio na klupi ili tribini. Puno više se trudio kad bi nastupao za reprezentaciju Walesa.

Njegova je igračka karijera završila nastupom na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a potom je Bale samo nastavio s aktivnošću koju je i ranije rado upražnjavao paralelno s nogometom.

To je, naravno, igranje golfa, kojem je Velšanin sada u potpunosti posvećen. Bale je u Kaliforniji danas prvi put spremio lopticu u rupu iz prvog pokušaja, što je dostojno i proslavio.

Video zapis tog za njega važnog trenutka podijelio je i na svom Instagram profilu. Nema se tu što reći, udarac je doista bio perfektan, a proslavio ga je praktički na nogometni način, uz povike i podignutu ruku.

I sve bi to bilo u redu da njegov profil ne prate i brojni navijači Real Madrida, koji još uvijek tuguju zbog teškog poraza njihovih ljubimaca u uzvratu polufinala Lige prvaka protiv Manchester Cityja (4:0).

Samo par sati nakon teškog posrtaja na Etihadu, na ekranima im se ukazao Bale kojeg više nije briga za nogomet, a mnogi od njih to mu nisu mogli oprostiti.

‘‘Stari, pa izgubili smo 4:0‘‘, bio je jedan od komentara.

Drugi je navijač dodao:

‘‘Znam da se umirovio i poštujem to, ali ipak...‘‘.

Neki su ga pak pozvali - da se vrati u Madrid!

Gareth Bale je s Realom osvojio čak pet trofeja Lige prvaka, a karijeru je završio u Los Angelese FC-u. Mnogim je Realovim fanovima još uvijek nepojmljivo da Velšanin sad ima potpuno drugačiji život, u kojem je nogomet izvan popisa prioriteta.

Logično je stoga da mu ni Realov rezultat protiv Cityja nije mogao odrediti raspoloženje, ako je uopće i znao kako su odigrali. Jednostavno, Gareth je u potpuno drugom filmu. I to također treba poštovati, koliko god možda nekome izgledalo čudno ili neobično...

Linker
27. travanj 2024 01:19