Screenshot
ŽIVOT PIŠE ROMANE

VIDEO: NEĆETE VJEROVATI TKO JE PRIJE 24 GODINE NAPRAVIO JUVEU ONO ŠTO SAD SANJA BARCA Na klupi sjedi apsolutna legenda Hajduka, a igrač utakmice je...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. travanj 2017. 19:32

Većina se slaže, Barci će protiv Juventusa večeras trebati pet golova za prolaz jer će 'stara dama' već nekako zabiti jedan gol. Iako je malo tko u stanju talijanskom prvaku zabiti toliko 'komada', među njima je svakako i Barcelona.

No, ako krenemo tražiti kada je neka momčad Juventusu zabila pet golova, morat ćemo se dobro namučiti i otputovati dosta daleko u prošlost gdje ćemo 'naletjeti' na par zanimljivih stvari.


Pescara - Juventus 5-1 (30.05.1993) 16a Ritorno...

U sezoni 1992/93 Juventus je pod Giovannijem Trapattonijem osvojio Kup Uefa pobjedom nad Borussijom Dortmund, a samo 11 dana kasnije u prvenstvu kod Pescare izgubio upravo 5:1. Za Juve su tada igrali R. Baggio, Ravanelli, Conte..., dok je u dresu Pescare bio današnji trener Juventusa Massimiliano Allegri koji je tada i zabio dva gola.

Za domaćine je igrao i veliki Brazilac Dunga, a zanimljivo na klupi je bio Blaž Slišković. Juve je tu sezonu završio kao četvrti u prvenstvu, a Pescara zadnja...

Cropix

Linker
16. lipanj 2024 22:03