screenshot
MA, JE LI MOGUĆE!?

VIDEO: NEOČEKIVANA SITUACIJA U SVLAČIONICI NAKON VELIKE POBJEDE LIVERPOOLA Vatreni junak otkrio Englezima: 'Izgleda da još nismo svjesni nekih stvari'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. travanj 2018. 15:24

Liverpool je nakon 3:0 na svom Anfieldu svladao Manchester City i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka (2:1) te tako osigurao svoje mjesto među četiri najbolje momčadi na Starom kontinentu nakon 11 godina pauze.

Redsi su postali i najuspješniji engleski klub svih vremena s 33 postignuta gola u jednoj sezoni Lige prvaka srušivši velikog rivala Manchester Uniteda koji je ostao na 32.

To su samo neki od razloga za veliko slavlje igrača u crvenim majicama, no kako je otkrio Dejan Lovren u svlačionici se nije baš orilo iz sveg glasa.

"Rekao sam im 'malo smo tihi, trebali bi biti malo sretniji'. Možda još nismo ni svjesni da smo u polufinalu. Možda sutra budemo malo sretniji", rekao je hrvatski stoper u intervjuu nakon utakmice pa na pitanje koga bi želio za suparnika u polufinalu odgovorio:

@championsleague semi-final here we come!! Thank you fans #ynwa

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

"Sve momčadi su jake i respektiramo ih. Real Madrid ima najviše iskustva i igraju s puno samopouzdanja. Kada bih baš morao birati uzeo bih možda Bayern, ili Romu", priznao je Lovren.

#ynwa

A post shared by Dejan Lovren (@dejanlovren06) on

Linker
26. travanj 2024 18:34