Screenshot: Youtube
'PLAKAO SAM TOLIKO PUTA...'

VIDEO: NEUSTRAŠIVI STUP OBRANE JUVENTUSA 'RASPAO' SE PRED KAMERAMA Emotivnom reakcijom na bolno pitanje dirnuo je sve: 'Plakao sam toliko puta...'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. ožujak 2018. 09:22

Emotivan intervju nakon velike 2:1 pobjede nad Tottenhamom na Wembleyju i plasmana u četvrtfinale Lige prvaka dao je Giorgio Chiellini.

"Bila je to teška utakmica, ali utakmica kakvu smo očekivali. Znali smo da ćemo imati šanse i da ćemo ih morati iskoristiti", objansio je Chiellini.

"Mi smo našu sreću zaslužili, jer sreća prati hrabre. Tottenham je imao svoje šanse i dobra je momčad, ali oni su još uvijek na rubu dobivanja ovakvih utakmica. Ponekad je dovoljna samo mala iskra da se dođe do trofeja, a možda je ulogu odigralo i iskustvo", dodao je iskusni stoper Juventusa.

Inače nemilosrdni stup obrane Juventusa 'slomio se' pred kamerama na spomen tragično preminulog Fiorentininog kapetana Davidea Astorija za kojeg je uoči susreta održana minuta šutnje.

"Plakao sam toliko puta otkako je umro. Zadnjih dana svima je bilo teško jer morate misliti na utakmicu i na protivnika. Nije lako, a sutra mu idemo reći posljednji ciao. Teško je, ali moramo nastaviti sa svojim životima", govorio je Chiellini, vidno emotivno, gutajući knedle u grlu.

"Svi iz reprezentacije ćemo se moliti za njega i zadržati uspomenu na njega s osmijehom u srcu", dodao je neustrašivi stup obrane 'Bianconera'.

SVE GOLOVE S UTAKMICE TOTTENHAM - JUVENTUS POGLEDAJTE OVDJE

Linker
06. svibanj 2024 04:16