Bayern svlačionica
 SCREENSHOT
Luda fešta

Video: Neviđeno ismijavanje Neymara u svlačionici Bayerna, a u centru čitave priče i slavlja - Hrvatica!

Nakon velike pobjede u finalu Lige prvaka stranim medijma nije promaknuo jedan zanimljivi detalj
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2020. 10:21

Po završetku velikog finala Lige prvaka, dodjele medalja i pehara na centru terena u Lisabonu, uslijedila je i velika fešta u svlačionici Bayerna. Kako to obično biva nakon velikih pobjeda krenulo je zalijevanje šampanjcem i pjesma, a strani mediji u čitavoj su priči izdvojili jedan zanimljivi detalj.

Naime, nogometaši Bayerna proslavili su naslov u Ligi prvaka uz pjesmu 'Hawaii' koju je napisao Maluma, bivši dečko sadašnje Neymarove djevojke Natalije Barulich. Upravo je Brazilac prije samo nekoliko dana zajedno s Angelom Di Marijom, Anderom Herrerom i Maurom Icardijem na istu pjesmu slavio rušenje RB Leipziga.

Atraktivna Kolumbijka hrvatskog podrijetla je u vezi s Neymarom od veljače, a prije toga 'hodala' je s kreatorom hita koji se orio u svlačionici, Malumom.

Spomenuti je pjesmu napisao još prošle godine, a skladba navodno govori upravo o raskidu s Barulich. Nakon što je Neymar objavio video u kojem se ruga Maluminoj pjesmi, pjevač je obrisao svoj Instagram profil. Ipak, pjesma nije izgubila na popularnosti obzirom da je ovog puta Francuz Lucas Hernandez 'uhvaćen' kako bubnja u svlačionici u ritmu nakon pobjede u finalu Lige prvaka.

Linker
27. travanj 2024 09:27