Screenshot
STARI PRIJATELJ OTKRIO PRAVU PRIČU

VIDEO: NIJE BILO SLUČAJNO! PROVALJENA ISTINA O RONALDOVOM ČAROBNOM PENALU KOJI JE SRUŠIO INTERNET 'Namjerno je to napravio, svjedočio sam više puta..'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 15. veljača 2018. 14:02

Poprilično banalna situacija s utakmice Reala i PSG-a u šesnaestini finala Lige prvaka podigla je puno prašine na društvenim mrežama, a u priču su se sada uključili i ozbiljni nogometni komentatori i znalci.

Legendarni kapetan Manchester Uniteda i bivši Ronaldov suigrač Rio ferdinand otkrio je pravu istinu o neobičnom Ronaldovom jedanestercu za izjednačenje u 45. minuti.

U trenutku kad je Portugalac dotrčao do bijele točke i lijevom nogom stupio napravio zadnji korak, lopta je od snage udarca odskočila, a Ronaldo ju je zahvatio u zraku i zabio u kut, gotovo kao iz 'poluvoleja', kako su udarac prozvali na društvenim mrežama. Situacija, naravno, nije promakla ekipi na društvenim mrežama, a dan poslije prokomentirao ju je i veliki Rio.

Ferdinand tvrdi da je Ronaldov potez promišljen, štoviše, da je taj trik uvježbavao još dok je igrao u Manchester Unitedu.

"Namjerno je to napravio! Svjedočio sam više puta kad je to radio. Izvodio je to često na treningu", objasnio je 39-godišnji velikan, koji je na Old Traffordu harao punih 12 godina, od 2002. do 2014., a s Ronaldom je u istoj svlačionici proveo šest godina.

Linker
27. travanj 2024 13:13