Andre Onana

 TOBIAS SCHWARZ Afp
KLJUČAN TRENUTAK

VIDEO Oglasio se tragičar Uniteda: ‘Ovo su teška vremena, nakon moje greške ekipa je potonula‘

‘Imam puno toga za dokazati. Moj start u Manchesteru nije bio dobar‘
Piše: SNObjavljeno: 20. rujan 2023. 23:28

Bayern je u fantastičnoj utakmici slavio protiv Manchester Uniteda s 4:3. Nakon utakmice oglasio se jedan od tragičara Uniteda, golman Andre Onana koji se našao na meti brojnih kritika.

- Teško je. Počeli smo jako dobro, a nakon moje greške smo izgubili kontrolu nad utakmicom. Ovo je teška situacija za nas, za mene. Ekipa je potonula nakon te greške. Moramo naučiti iz ovoga i biti jači. Sretan sam što se ekipa vratila - rekao je Onana pa dodao:

- Imam puno toga za dokazati. Moj start u Manchesteru nije bio dobar, ne onako kako bih želio. Ovo je bila jedna od mojih najgorih utakmica. Imamo velike ambicije. Teška su vremena. Moramo biti zajedno i naporno raditi.

ONANINU GREŠKU POGLEDAJTE OVDJE.

Priliku kod Bayerna je od prve minute dobio i Harry Kane koji je zabio i treći gol Bayerna.

- Luda završnica. Većinu utakmice smo kontrolirali tempo, ali ostali smo bez koncentracije u zadnjih pet minuta. Srećom, uspjeli smo zadržati vodstvo - rekao je Kane koji je počeo od prve minute:

- Bilo je lijepo. Uvijek je lijepo zabiti, ali uvijek ima prostora za napredak. Bila je ovo sjajna večer. Gradimo i možemo uživati u ovome. Kao napadač znam da ću dobiti prilike za gol. Sjajno je igrati s ovim igračima. Još se upoznajemo i veselim se onome što dolazi. Kad god je velik iznos transfera tu su i velika očekivanja i želiš klubu vratiti za povjerenje koje su ti pružili.

Kane se osvrnuo i na United.

- Prolaze kroz težak period obilježen ozljedama. Imaju puno talenata. Vidjeli ste to u zadnjih pet minuta. Sve u svemu, ne brinu me oni. Više sam fokusiran na sebe - zaključio je Kane.

Na bolan poraz osvrnuo se i trener Manchestera Erik Ten Hag.

- Razočaran sam jer moramo ostati u utakmici. Ako zabijete tri gola Bayernu morate dobiti barem bod. U teškom smo periodu, puno toga je protiv nas. Moramo sami stvarati sreću. Igrali smo protiv sjajnih ekipa u zadnje tri utakmice - rekao je Ten Hag pa se osvrnuo na Onanu:

- Dobro je da je prihvatio krivicu, ali radi se o momčadi. Greške se događaju, ali ekipa se mora vratiti nakon njih. Ako jedan igrač pogriješi, to se dogodilo, prošlo je. Moramo vjerovati kao ekipa da se uvijek možemo vratiti. Danas smo to i pokazali.

Unitedu slijedi ligaški okršaj s Burnleyjem.

- Svaka utakmica je važna. Svaka je velika. Moramo sami izazvati sreću. Nitko nam ne može pomoći. Moramo ostati u utakmici i ne dozvoliti protivniku da zabije. Ne radi se o jednoj greški. Prelako su dolazili u prilike. Mi, momčad, to uključuje i mene, samo mi to možemo. Sve je u našim rukama. Ničijim drugim - zaključio je Ten Hag.

Linker
26. travanj 2024 03:28